Profielfoto van Bokmerk

Bokmerk

Jac. P. Thijsseweg 9, 2408 ER Alphen aan den Rijn

Over ons

Bokmerk: Dé perfecte keuken en sanitairwand! Neemt alle nadelen van RVS, Glas en Tegel achterwanden weg. Creëer je eigen designkeuken en droombadkamer met een Bokmerk Achterwand!

Bokmerk: Dé perfecte keukenachterwand!

Bokmerk is de originele aluminium achterwand speciaal voor keukens, badkamers, douches, toiletruimtes, venster-banken en lambrisering. Door het innovatieve productie-proces hebben de achterwanden unieke eigenschappen die versterkt worden door de hoogwaardige Teflon en polyester coating. 

Bokmerk is de eerste én enige leverancier in Europa van aluminium keuken achterwanden met gepatenteerde teflon coating!

Alle traditionele achterwanden, zoals RVS, Glas, Tegels of Verf, brengen vervelende nadelen met zich mee. Een Bokmerk achterwand is dankzij het innovatieve productieproces met gepatenteerde teflon coating de oplossing en neemt alle nadelen in één keer weg: Geen vlekken, Geen naden, Geen onderhoud. De keukenachterwand van Bokmerk wordt tot op de miliimeter nauwkeurig bij u thuis ingemeten en vervolgens in 1 deel vervaardigd en pasklaar bij u gemonteerd. 

Precisie en kleur

Alle producten van Bokmerk worden met de modernste lasersnijtechnieken uitgesneden. Hoeken, uitsparingen voor wandcontactdozen en kraangaten zijn daarbij geen enkel probleem. Vervolgens worden de achterwanden in de gewenste kleur gecoat. Tot de mogelijkheden behoren onder meer standaard RAL- en metallic kleuren, maar u kunt ook kiezen voor kleuren uit de Bokmerk-selectie. Het is zelfs mogelijk om een afwijkende kleur naar eigen ontwerp te kiezen.

Montage

De achterwand kan eenvoudig worden gemonteerd, op vrijwel iedere ondergrond en zelfs over bestaand tegelwerk. Na de montage kunnen planken, rekjes of accessoires op de achterwand worden bevestigd.

Achterwanden van Bokmerk, de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit

Meer informatie

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Ga dan naar www.bokmerk.nl