string(1) "b"
Profielfoto van Boji

Boji

Handelsweg 5, 1751 HE SCHAGERBURG

Over ons

Boji is een kennis en inspiratiecentrum voor buiteninrichting. Wij leveren hoogwaardige duurzame buitenmaterialen. Zorgeloos genieten van uw tuin.. met Boji

Boji Duurzaam voor Buiten

Een kwaliteitstuin in elke gewenste tuinstijl. Boji heeft de kennis, de producten en de professionals door heel Nederland om alles van A tot Z voor u te regelen. We helpen u met het kiezen van de materialen, met het kiezen van een voor u geschikte hovenier en/of tuinarchitect. Boji is een speciaalzaak voor de tuinliefhebber die bewust kiest. Die van binnen, buiten wil maken. Die duurzaam van zijn eigen buitenomgeving wil genieten.

Een greep uit onze producten: Gerecycled kunstof (voor terrassen, steigers, meubels, etc), bamboe vloerdelen, tuinmeubels (o.a. ook Lonq, Blofield), verlichting, bestrating, zonnezeilen op maat, wellness (sauna, infrarood sauna, jacuzzi USSPA), buitenhaarden, steenkorven, kunstgras, zwemvijvers, zwembaden, natuursteen (beelden, schalen, tegels), waterpartijen. U wenst, wij leveren. Boji adviseert en levert duurzame buitenmaterialen. Voor de door Boji geselecteerde merken geldt dat kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Ervaar een advies door Boji gegeven, in alle rust en met alle aandacht voor uw tuinwensen. In onze sfeervolle binnen- en buitentuin laten wij u voorbeelden van duurzame materialen zien. Bij Boji staat alles in dienst van een zorgeloos buitenleven. Boji bespreekt graag uw wensen, in de showroom of bij u thuis.

www.boji.nl 

Boji film