Partner

Boji

Boji is een kennis en inspiratiecentrum voor buiteninrichting. Wij leveren hoogwaardige duurzame buitenmaterialen. Zorgeloos genieten van uw tuin.. met Boji

Website
algemene informatie

Boji Duurzaam voor Buiten

Een kwaliteitstuin in elke gewenste tuinstijl. Boji heeft de kennis, de producten en de professionals door heel Nederland om alles van A tot Z voor u te regelen. We helpen u met het kiezen van de materialen, met het kiezen van een voor u geschikte hovenier en/of tuinarchitect. Boji is een speciaalzaak voor de tuinliefhebber die bewust kiest. Die van binnen, buiten wil maken. Die duurzaam van zijn eigen buitenomgeving wil genieten.

Een greep uit onze producten: Gerecycled kunstof (voor terrassen, steigers, meubels, etc), bamboe vloerdelen, tuinmeubels (o.a. ook Lonq, Blofield), verlichting, bestrating, zonnezeilen op maat, wellness (sauna, infrarood sauna, jacuzzi USSPA), buitenhaarden, steenkorven, kunstgras, zwemvijvers, zwembaden, natuursteen (beelden, schalen, tegels), waterpartijen. U wenst, wij leveren. Boji adviseert en levert duurzame buitenmaterialen. Voor de door Boji geselecteerde merken geldt dat kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Ervaar een advies door Boji gegeven, in alle rust en met alle aandacht voor uw tuinwensen. In onze sfeervolle binnen- en buitentuin laten wij u voorbeelden van duurzame materialen zien. Bij Boji staat alles in dienst van een zorgeloos buitenleven. Boji bespreekt graag uw wensen, in de showroom of bij u thuis.

www.boji.nl 

Boji film

artikelen

Water in de tuin

Een vijver in de tuin schept rust. Kom en ervaar hoe u zelf eenvoudig een vijver in uw tuin creëert...

Uw eigen 'wellnesstuin'

Infrarood Cabine voorzien van de 'pure infra-carbonflex' techniek. Ideaal voor plaatsing in kleine r...

Toon alle 4 artikelen
collecties
Boji heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Handelsweg 5
1751 HE SCHAGERBURG

0224290295


RECENSIES
CONTACT
Handelsweg 5
1751 HE SCHAGERBURG

0224290295