string(1) "b"
Profielfoto van Blumer Electro

Blumer Electro

Grotestraat 47, 7081 CB GENDRINGEN

Over ons

Blumer Electro is synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Grote A-merken zoals Bose, Loewe, Miele, Siemens en anderen hebben zich geconformeerd aan Blumer.

Blumer Gendringen, vertrouwd in installatie en electro.

Al 150 jaar is Blumer een bekende naam in het Achterhoekse Gendringen: alweer de vijfde generatie staat inmiddels aan het roer van het familiebedrijf dat ooit begon als smidse. Op de groei verhuisde het bedrijf steeds naar een groter perceel in dezelfde straat. Nu, 150 jaar na de oprichting is het dienstenpakket en assortiment weliswaar geheel veranderd, maar de ouderwetse dienstverlenging van vroeger is gebleven. Daarom draagt Blumer ook graag het volgende uit: Blumer Gendringen, vertrouwd in installatie en electro.

Van generatie op generatie werd binnen de bedrijfsvoering dezelfde visie overgedragen: zorg dat je klant tevreden de winkel verlaat. Het is helder en waar: uitsluitend een dergelijke werkwijze kan er toe leiden dat een bedrijf anderhalve eeuw van lief en leed, een verscheurende oorlog (in de nadagen van de oorlog – 1945 - werd de smidse totaal vernield tijdens een bombardement) en diverse crises overleeft. De huidige ondernemers kunnen hier van harte over meepraten. Ook zij hangen deze visie aan en brengen de gedachte over aan hun medewerkers.

Electro:

Blumer Electro is synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Grote A-merken zoals Bose, Loewe, Miele, Siemens en anderen hebben zich geconformeerd aan de degelijke, klantvriendelijke aanpak van de Achterhoekse specialist in bruin- en witgoed. Dit laatste is ook belangrijk voor Blumer Electro. Uitsluitend apparaten die voldoen aan hoge selectiecriteria vinden via de sfeervolle en laagdrempelige showroom hun weg naar tevreden gebruikers.

Met uw vragen bent u meer dan welkom bij Bumer Electro. Ervaren vakmensen hebben zich verdiept in ieder gebruiksdetail aangaande de producten die zij aanbieden. Een helder en correct advies leidt er toe dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw aankoop. Zo komt Blumer Electro bijvoorbeeld graag bij u thuis kijken hoe u het beste audio en video in uw interieur kunt integreren. Er kan dan worden gekeken naar de best mogelijke akoestiek, het juiste en gewenste beeldformaat en de beste digitale ontvangstmogelijkheden.

Uiteraard verzorgt Blumer Electro desgewenst het gehele traject. Inclusief bezorging, installatie en een heldere uitleg van de werking van het apparaat. En mocht het onverhoopt een keer zover komen dat er een reparatie nodig is, dan kan Blumer Electro aan huis óf in eigen huis vaak een goede oplossing bieden. Bij langdurige reparaties is er in overleg vaak ook een leenapparaat beschikbaar. Het huishoudelijke leven gaat immers gewoon door.

Hofleverancier:

Blumer mag het predicaat 'hofleverancier' voeren. Die titel en het en het bijbehorende wapenschild zijn bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven met een regionale uitstraling, die minstens honderd jaar bestaan en een onberispelijke reputatie hebben. In Nederland hebben slechts zon kleine 400 bedrijven dit voorrecht, dus Blumer draagt het predicaat met trots.