Profielfoto van Blokhutwinkel.nl

Blokhutwinkel.nl

Zonnehorst 11, 7207 BT Zutphen

Over ons

Blokhutwinkel.nl heeft de grootste (en volgens onze klanten de mooiste) showroom van Europa, waar ruim 100 diverse modellen te zien zijn, waarvan ca 80 modellen in de overdekte showroom en ca 30 modellen op het buitenterrein. Voor een; blokhut, tuinhuis, veranda, garage, carport, dierenverblijf en tuinkas kunt u bij ons terecht. De wellness-artikelen vindt u op onze zwembad en sauna webshop).

Blokhutten en Tuinhuisjes

Indien u een uitgebreid assotiment aan blokhutten en tuinhuisjes wilt bekijken bent u bij blokhutwinkel.nl aan het juiste adres! We hebben meer dan 100 verschillende modellen blokhutten en tuinhuisjes in onze showroom te Zutphen staan. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt altijd bij ons terecht voor een bakje koffie en het beijken van een mooie blokhut of een mooi tuinhuis.

Kapchuren

U zoekt een maatwerk kapschuur? Wij hebben een zeer groot aanbod in kapschuren, zowel compleet open kapschuren als kapschuren waarbij een berging is geïntergreed behoort tot de mogelijkheden. De kapschuren zijn eventueel zelf te plaatsen, uiteraard is er ook de mogelijkheid om het geheel door blokhutwinkel te laten verzorden, wij kunnen ook (indien nodig) de aanvraag voor een bouwvergunning voor u verzorgen.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.blokhutwinkel.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
WOCA - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken