Partner

Blokhutwinkel.nl

Blokhutwinkel.nl heeft de grootste (en volgens onze klanten de mooiste) showroom van Europa, waar ruim 100 diverse modellen te zien zijn, waarvan ca 80 modellen in de overdekte showroom en ca 30 modellen op het buitenterrein. Voor een; blokhut, tuinhuis, veranda, garage, carport, dierenverblijf en tuinkas kunt u bij ons terecht. De wellness-artikelen vindt u op onze zwembad en sauna webshop).

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht blokhutwinkel.nl

Kapschuur Redmond

De Woodford Kapschuur Redmond is een zeer degelijke kapschuur met palen van 15x15cm!, standaard keteldruk geïmpregneerd! en standaard inclusief montage en betonbandfundering! 

Goedkope Kapschuur op Maat, Inclusief montage!

Prijzen zijn inclusief: Montage bij u thuis!, 21% BTW, keteldruk geïmpregneerd hout met 10 jaar garantie, levering en fundering! (betonbandfundering door ons geplaatst). 
Standaard zijn deze modellen naar eigen wens aan te passen door wanden met ramen of deuren te laten plaatsen. Ook kunt u in de afmetingen wijzigen, een Kapschuur Redmond is namelijk ook in bijvoorbeeld in 20 meter bij 5 meter te krijgen!
Indien u een model wenst welke qua afmeting niet overeenkomst met de standaard modellen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen met 0575 200 200.
blokhutwinkel blokhutten zutphen

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons Facebook

Meer lezen over
'Kapschuur Redmond'?

meer van deze professional

Bennington Corner

De Bennington Comfort Corner enkele deur is een model ...

Bennington Lounge

De Bennington Economy Lounge is in meerdere afmetinge...

Woca Exterior Oil

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire watergedrage...

Toon alle 6 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.