Bevers Steencentrum

Partner

Bevers Steencentrum heeft een uitgebreid assortiment aan sierbestrating. Kom langs aan de Canadabaan 10 te Nistelrode. www.sierbestratingtotaalmarkt.nl

Sierbestratingtotaalmarkt

Om onze klanten een totaal pakket te kunnen bieden hebben wij ons aanbod aan producten en diensten uitgebreid. Want naast een groot aanbod aan de meest uiteenlopende (sier)bestratingen, vindt u bij Bevers Steencentrum ook een diversiteit aan andere zaken voor in en rond de tuin. Van natuurstenen en terracotta bloem- en plantenbakken en potten tot waterspektakels en van schuttingen en tuinhuisjes tot natuurstenen tuintafels en banken. Maar ook voor het ontwerpen en compleet of gedeeltelijk aanleggen van een tuin, terras en of oprit kan men bij Bevers Steencentrum Nistelrode terecht.

Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken wij regelmatig gebruik van collega-bedrijven. Dit zodat we de vraag van onze klanten snel, vakkundig en betrouwbaar kunnen omzetten in het gewenste resultaat.

Graag zouden wij in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek een toelichting geven op hetgeen ons bedrijf doet en waar mogelijk een samenwerking gevonden kan worden.

Bevers Steencentrum Nistelrode
Mark Exters en William van Katwijk

www.steencentrum.nl www.sierbestratingtotaalmarkt.nl 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Canadabaan 10
5388 RT NISTELRODE
0412613320
info@steencentrum.nl
www.steencentrum.nl
MEER INFORMATIE?
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Canadabaan 10
5388 RT NISTELRODE
0412613320
info@steencentrum.nl
www.steencentrum.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media