string(1) "b"
Profielfoto van Bevers Steencentrum

Bevers Steencentrum

Canadabaan 10, 5388 RT NISTELRODE

Over ons

Bevers Steencentrum heeft een uitgebreid assortiment aan sierbestrating. Kom langs aan de Canadabaan 10 te Nistelrode. www.sierbestratingtotaalmarkt.nl

Sierbestratingtotaalmarkt

Om onze klanten een totaal pakket te kunnen bieden hebben wij ons aanbod aan producten en diensten uitgebreid. Want naast een groot aanbod aan de meest uiteenlopende (sier)bestratingen, vindt u bij Bevers Steencentrum ook een diversiteit aan andere zaken voor in en rond de tuin. Van natuurstenen en terracotta bloem- en plantenbakken en potten tot waterspektakels en van schuttingen en tuinhuisjes tot natuurstenen tuintafels en banken. Maar ook voor het ontwerpen en compleet of gedeeltelijk aanleggen van een tuin, terras en of oprit kan men bij Bevers Steencentrum Nistelrode terecht.

Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken wij regelmatig gebruik van collega-bedrijven. Dit zodat we de vraag van onze klanten snel, vakkundig en betrouwbaar kunnen omzetten in het gewenste resultaat.

Graag zouden wij in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek een toelichting geven op hetgeen ons bedrijf doet en waar mogelijk een samenwerking gevonden kan worden.

Bevers Steencentrum Nistelrode
Mark Exters en William van Katwijk

www.steencentrum.nl www.sierbestratingtotaalmarkt.nl