string(1) "b"
Profielfoto van Audio Artistiek

Audio Artistiek

Oude Asserstraat 26, 9481 BL Vries

Over ons

Bij Audio Artistiek vindt u een uitgekiende selectie van high end geluidsapparatuur. In de afgelopen jaren heeft Audio Artistiek een reputatie opgebouwd als toonaangevend bedrijf in de betere hifi met de mooiste muzikale apparatuur.

Gedreven door passie runnen Hennie, Mark , Robert en Edwin, Audio Artistiek.

Stereo is nog steeds de beste weergave van muziek. Met slechts twee luidsprekers zijn onze muziekinstallaties in staat om adembenemende resultaten neer te zetten. Omdat we weten hoe de verschillende merken klinken, hoe de componenten op elkaar reageren en wanneer ze een goede combinatie vormen, kunnen wij voor elk gewenst budget een systeem samenstellen dat klinkt om werkelijk van te genieten.

En alles begint met luisteren.
Want als u bij ons langskomt gaan we eerst eens rustig kennismaken. Dan kunnen we gaan begrijpen waar u van houdt, wat u zoekt en wat u past. Daarna kunt u waarschijnlijk al beginnen met luisteren in onze ruimtes. Uiteindelijk moet het bij u thuis gaan klinken. Dus brengen we het bij u langs en luisteren met u mee. Wanneer er aanpassingen moeten komen dan komt het zelfs voor dat wij die zelf in eigen huis ontwikkelen. Het genieten van muziek en geluid is nou eenmaal heel persoonlijk.

Audio Artistiek is gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van het dorp Vries. Een bezoek aan Audio Artistiek is niet alleen een plezier voor uw oren, in onze winkel zult u zich meteen op uw gemak voelen. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons om de hoek.

Kortom, kom gerust een keer bij ons langs om vrijblijvend te genieten van wat we u kunnen bieden.

We kijken uit naar uw bezoek aan ons bedrijf.