string(1) "b"
Profielfoto van Assenti

Assenti

Ambachtsweg 14, B-3890 GINGELOM

Over ons

Group Nivelles is de producent van de merken Assenti, Dzignstone en de I-drain.

Assenti
Assenti is sinds 1994 een gevestigde waarde in de sanitaire sector. Water en badkamers zitten in ons DNA ingebakken. Group Nivelles is permanent bezig met innovatie, kwaliteit en design.
Assenti badkamermeubelen zijn een perfecte weerspiegeling van onze voorliefde voor interieurvormgeving en innovatie.

Klik hier om naar de website te gaan!
D-zignstone
Dzignstone is de nieuwe generatie van douchedesign, vervaardigd uit een uniek gietmateriaal volgens eigen recept. Deze mix van unieke componenten zorgen voor een materiaal van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Dzignstone is niet enkel geschikt voor de douche, maar ook voor de afwerking van de volledige badkamer. Dzignstone is een nieuw doucheconcept van uitzonderlijke kwaliteit.
Klik hier om naar de website te gaan!I-Drain
I-drain is een drainsysteem dat u een veilig gevoel van douchen geeft. I-drain heeft enkele eigenschappen, die deze drain apart maken.

De drain is zo geconstrueerd dat de sifon kan uitgeschoven worden voor reiniging van de drain. De sifon bevat tevens een haarvangrooster en een ingenieus waterbuffersysteem. Dit alles is ingebouwd in een naadloos diepgetrokken RVS drain met slechts 5,4 cm inbouwhoogte (inbouwhoogte excl.afwerkvloer 9mm). Geen lasnaden, geen scherpe hoeken binnenin de drain, gewoon zo gemaakt dat u er met volle teugen van kan genieten. 

Klik hier om naar de website te gaan!