Aqua Comfort

Partner

ALGEMENE INFORMATIE

Bedrijfsprofiel / Visie

Aqua Comfort is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in waterbehandeling. Zij werken met opgeleide adviseurs en hebben een landelijk dekkend netwerk zodat er altijd wel een adviseur bij u in de buurt is. Aqua Comfort wil vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een structurele bijdrage leveren aan een schone en duurzame samenleving. Wij geven vanuit die gedachte een op maat gesneden advies in waterbehandeling bij particulier, land- en tuinbouw, horeca, industrie en MKB.

Met gepaste trots levert Aqua Comfort al meer dan tien jaar de originele waterontharder voor het huishouden van de firma Ecowater. Deze firma die haar oprichting kent in het jaar 1925 bouwt al meer dan 85 jaar waterontharders. Met een productiecapaciteit van meer dan 500.000 toestellen op jaarbasis wereldwijd, zijn zij op het gebied van ontharding onbetwist marktleider. De kwaliteitsnorm van Ecowater ligt zo hoog, dat wij bij aflevering een garantie van 15 jaar* geven op voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon. Deze kwaliteitsnorm wordt ook nog eens onderstreept door een aanzienlijke hoeveelheid keurmerken en certificeringen. Trouwens: 95% van alle onderdelen die in de Ecowater machines zitten worden gemaakt in eigen bedrijf. Hierdoor wordt het wel eenvoudiger om de hoge kwaliteitsnorm te bewaken.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
De Jager 5
7609 JS ALMELO
0384772599
info@aquacomfort.nl
www.aquacomfort.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
De Jager 5
7609 JS ALMELO
0384772599
info@aquacomfort.nl
www.aquacomfort.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum