Profielfoto van Aparto.nl

Aparto.nl

Hertogswetering 171 3543 AS  Utrecht

Over ons

AParto onderscheidt zich door design en kwaliteit. Ze hebbent een collectie met een heel eigen gezicht. Het creëren van sfeer met behulp van unieke objecten is hun passie. In de collectie van AParto worden alle elementen vertegenwoordigd in de vorm van onder andere waterornamenten, houten vuurtafels en kunstobjecten voor aan de muur. Deze zijn zowel binnen als buiten te plaatsen en zorgen voor het ultieme binnen-buiten gevoel. Balans is een sleutelwoord in de collectie van AParto!

AParto

AParto.nl is de webshop voor bijzondere woon items en heeft alles voor jouw interieur: stoelen, tafels, verlichting, sfeerhaarden op bio-ethanol en electrisch, vloerkleden en nog veel meer.
Naast het brede basisassortiment kan AParto ook objecten realiseren die geheel aan jouw specifieke wensen voldoen. Doordat ze ook maatwerk leveren is het mogelijk een totaal uniek object te laten ontwerpen.

Ook kan AParto complete interieurprojecten voor bijvoorbeeld horeca en/of wellness centre realiseren. AParto is dus het adres voor unieke en daardoor onderscheidende interieur en lifestyle artikelen.

Informatie showroom locaties

Naast de producten op de site, zijn er ook 4 showrooms, in Utrecht, Alkmaar, Zutphen en Wolvega. Zowel online als in de showrooms is bijna alles uit voorraad leverbaar en met de scherpste prijs!

AParto Shop
Woonoutlet / Woononline
Hertogswetering 171 
3543 AS Utrecht

Op deze locatie in het Woonoutlet gedeelte: Stoelen, verlichting etc.
Op deze locatie in het Woononline gedeelte: Sfeerhaarden, design meubels, klokken, interieurartikelen etc.


AParto Shop
Woonoutlet 
Koedijkerstraat 22
1823 CR Alkmaar

Op deze locatie in het Woonoutlet gedeelte: Stoelen, verlichting etc.


AParto Shop
Woonoutlet 
Pollaan 50G 
7202 BX Zutphen

Op deze locatie in het Woonoutlet gedeelte: Stoelen, verlichting etc.


AParto Shop
Home Center Wolvega
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega

Aanwezig in deze showroom: Sfeerhaarden, decoratie, vuurtafels en een selectie interieurartikelen.

Artikelen

meest recent

Zuiver Ridge Rib stoel

Deze buisstoel (ook wel sledestoel genoemd) trotseert al decennia lang alle modegrillen. Niet alleen door het hippe en trendy design, maar ook door de steeds veranderende kleuren blijft deze designstoel trendy en van deze tijd. Deze betaalbare Ridge Rib stoel met het comfortabele chromen buisframe is ideaal te gebruiken als eetkamerstoel, vergaderstoel of een stoel voor in de studeerkamer. De zitting en rug van de stoel zijn gestoffeerd met een stoere ribstof en afgewerkt met een elegante bies. Designstoel Ridge Rib is leverbaar in vele kleuren, met- en zonder armleuningen. Kleuren: zwart, rood, oranje, wit, grijs, blauw, bruin, paars, groen, geel Normaal: € 149,-Bij AParto.nl: € 129,-  

Aparto.nl
Bekijk alle 11 artikelen