string(1) "b"
Profielfoto van Ambiance Avalon Eindhoven

Ambiance Avalon Eindhoven

Hastelweg 141a, 5652 CJ Eindhoven

Over ons

Ambiance Zonwering Avalon in Eindhoven is van oorsprong een specialist in buitenzonwering en rolluiken. Tegenwoordig zijn productgroepen als vaste en flexibele terrasoplossingen, tuinkamers, serre- en balkonbeglazing, raamdecoratie & binnenzonwering, buitenjaloezieƫn en insectenweringen echter onmogelijk weg te denken uit het riante kwaliteitsassortiment. Outdoor Living, oftewel verlenging van het buitenleven, staat steeds meer centraal in de tegenwoordige drukke tijd. Het terras vormt de verbinding tussen het interieur van de woning en de tuin. Qua stijl en uitstraling moet dit matchen in het geheel. De verschillende terrasoplossingen geven ieder hun eigen sfeer weer. Bij Ambiance Avalon weten we ook daarin te adviseren.

Zonweringtrends
Een eerste blik in de ruim opgezette showroom (500m2), gevestigd aan de Hastelweg 141a in Eindhoven, laat u zien dat u te maken heeft met een zonweringspecialist. Kwaliteit, service, een ruim assortiment volgens de laatste zonweringtrends en vakkundige montage staan hoog in het vaandel. Ambiance Zonwering Avalon biedt voor ieder wat wils, afhankelijk van het budget.

Maatwerkoplossing in zonwering
Zonwering is veelal een maatwerkoplossing. Persoonlijk advies is dan ook van groot belang. Eigenaren Arthur Smulders en Daniëlle van Lieshout van Ambiance Zonwering Avalon in Eindhoven nemen de tijd voor een goed advies en denken oplossingsgericht. Iedere aanvraag, order of serviceopdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Belangrijk is dat u als klant te allen tijde zorgeloos kunt genieten van een comfortabel leefklimaat zowel binnen als buiten.

Vakmanschap
Ambiance Zonwering Avalon maakt onderdeel uit van de landelijke winkelformule Ambiance Zonwering. De kennis en ervaring van de Ambiance ondernemers staat garant voor kwaliteit, dienstverlening en vakmanschap. Door deze samenwerking en de aansluiting bij ROMAZO (branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland), kan Ambiance Zonwering Avalon nog beter en sneller inspelen op uw wensen.

Openingstijden:
maandag: Gesloten
dinsdag: 11:00 - 17:30
woensdag: 11:00 - 17:30
donderdag: 11:00 - 17:30
vrijdag: 11:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 15:00
zondag: Gesloten

Bezoek onze website voor meer informatie: www.ambiance.nl/avalon 


Aangesloten bij