Profielfoto van Amarque

Amarque

Heeswijk 149B , 3417 GP Montfoort (Utr)

Over ons

Amarque is specialist in het ontwerpen, bouwen, aanleggen en onderhouden van privé zwembaden. Een poolhouse behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.

Over Amarque

Amarque is specialist in het ontwerpen, bouwen, en onderhouden van privé zwembaden.

Wij ontwerpen en bouwen veilige en luxe binnenbaden, maar ook exclusieve buitenbaden met overloopgoot en desgewenst met zoutwater. Een zwembad van Amarque is onderhoudsvriendelijk en kan chloorarm of zelfs geheel zonder chloor geleverd worden. Indien gewenst kunnen wij voor een totaaloplossing zorgen inclusief tuinrenovatie zorgen. 

Klik hier voor referenties van klanten

 

Whirpool op de 40e etage in Rotterdam Buitenbad Buitenbad Buitenzwembad Buitenzwembad met overkapping

Contactinformatie

Laat uw gegevens achter op het informatieformulier hiernaast of neem zelf contact op met Amarque:


Adres
Heeswijk 149B
3417 GP Montfoort (Utr)

Showlocatie
Veerdam 6
5308 JH Aalst (gem. Zaltbommel)

Telefoon
0348-752255

E-mailadres
info@amarque.nl

Aanvullende informatie

Chloor hoeft niet meer


De laatste jaren is er veel ontwikkeling geweest op het gebied van filtratie en ontsmetting. De apparatuur is, spectaculair beter en goedkoper geworden. Zwembaden met slechts drie gram zout per liter zijn al een bekende verschijning. Je proef t het nauwelijks en het is bijzonder aangenaam voor ogen en huid. Je ruikt niets en je spaart het milieu. Met een goede elektrolyse unit regenereer je het zout en wordt ook de pH op pijl gehouden. Zelf testen en chemicaliën doseren is dan overbodig. Daarbij komt nog dat zout bijna niks kost. Een alternatief is het unieke Saphirsysteem. Met een gecontroleerde ionisatie van koper en zilver, tezamen met dosering van actieve zuurstof kan men een zwembad zonder chloor of zout perfect in conditie houden. Je zwemt dan in kristal helder water van een drinkwater kwaliteit.

Natuurlijke kleuren


Nu stijl en sfeer om het huis steeds belangrijker worden, realiseert men zich ook dat zo’n grote blauwe bak niet past bij een rustiek landhuis of woonboerderij. Ook een moderne woonstijl is zelden te combineren met zo’n grote blauwe kuip. Blauw is een harde en koude kleur. Een zwembad in het lichtgrijs, antraciet of zwart geeft een natuurlijk beeld en sluit daardoor beter aan bij de omgeving. In combinatie met de kleur van de lucht, krijgt het water dan een zachte en vriendelijke uitstraling. Als de bassinrand dan met hardsteen of graniet wordt afgewerkt, dat aansluit op een terras met een rustieke tegel, klinkers of buitenparket, dan combineer je klasse met een ingetogen uitstraling. Een lekker zonnetje erop en je hebt een sieraad in je tuin waar rust en warmte vanuit gaat. Vooral ’s avonds ontstaat dan met smaakvol gekozen LED verlichting, een sprookjesachtig geheel.

Warm voor weinig


Een comfortabele watertemperatuur is in ons land niet zo vanzelfsprekend. Wil je geen hoge gasrekening dan kies je voor een solarafdekking en een zonnecollector, je zwemt dan het hele seizoen zonder bijverwarmen in een aangenaam warm bad. Bijzonder aantrekkelijk zijn ook de nieuwe generatie warmtepompen. Dit toestel ontrekt gratis warmte aan de buitenlucht en levert daardoor tot wel 6 maal het stroomverbruik aan warmte terug. Meer dan 80% van de warmte is dus gratis!

Gemak dient de mens


Centrale besturing van alle zwembadtechniek is de laatste ontwikkeling. Met een afstandbediening op het terras een draadloze display in huis of wereldwijd met PC, tablet of smartphone, kun je vrijwel alles in de gaten houden of bijstellen. De techniek past zich automatisch aan bij variatie van het gebruik. De pomp draait langzamer, de dosering neemt af en de verlichting gaat automatisch uit als het bad gesloten wordt. Bij een privébad scheelt dit minimaal € 200,- tot wel € 1.500,- aan verbuikskosten per jaar. Wat dan overblijft, is alleen maar ontspannen en genieten.