Profielfoto van Zitbankenopmaat VOF

Zitbankenopmaat VOF

Berenkoog 14, 1822 BJ Alkmaar
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Over ons

Met al meer dan 30 jaar ervaring en fabrieken in eigen land maken wij het verschil in de interieurbranche. We hebben een scherpe prijs en zijn ook duurzaam!

Zitbankenopmaat.nl is een echt familiebedrijf. Onze oudste zoon Julian is de eigenaar van het transportbedrijf dat onze banken bezorgt. Onze jongste zoon, Dylan, helpt vaak met het ter plekke in elkaar zetten van de meubels en is in de leer om interieuradviseur te worden. Ook onze schoondochters helpen in het bedrijf. Froukje regelt de planning en administratie voor het transport en Nikki heeft de website en logo’s ontwikkeld.  Wij, Hans en Carin, werken samen in de showroom en houden ons bezig met het klantcontact. 

Ons uitgangspunt is: Met persoonlijk advies zorgen we voor het interieur van jouw dromen. 

Daar wij grotendeels alles in eigen productie hebben in Nederland is het heel belangrijk duurzaam en verantwoord te ondernemen. Wij houden alles scherp in de gaten om in ons productieproces de ecologische voetprint zo laag mogelijk te houden. Wij voldoen aan de strenge milieueisen die in Brussel wordt gesteld. Maar wij gaan nog een stapje verder door bv onze zit- en rugkussens keerbaar te maken, in tegenstelling tot de productielanden zoals Polen en Litouwen waar momenteel 70% van de banken en fauteuils vandaan komt, zodat deze langer meegaan en dus keerbaar zijn. Wij leveren rechtstreeks van onze fabriek naar de consument waardoor transport korter is en dus milieuvriendelijker. Onze grondstoffen beschikken over de beste keurmerken zoals het PEFC-keurmerk op onze hardhouten frames wat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Ons restafval wordt gescheiden en ecologisch verantwoord verwerkt tot nieuwe producten. 

Over onze banken en fauteuils
Onze banken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals ijzersterke, hardhouten frames, RVS en stalen frames voor een lange levensduur. Andere typen frames zijn weliswaar goedkoper, maar vertonen ook sneller mankementen. Nosagvering voor een supercomfortabel zitcomfort:
– Onze banken zijn voorzien van een nosagvering. Hierop geven wij een garantie van drie jaar.
– De meeste fabrikanten kiezen voor singels van linnen of rubber voor het zitgedeelte. Dat maakt een bank wel goedkoper, maar hij zakt ook sneller in. Bij een nosagvering blijft het zitcomfort lang behouden.

Zitbankenopmaat.nl

Kussens van koudschuim bultex voor een stevige zit
Deze kussens vervormen nauwelijks en blijven lang stevig. En verkrijgbaar in soft, medium en hard.

Kwalitatief hoogwaardige stoffen
Wij werken uitsluitend met stoffen die ook geschikt zijn voor banken die vaak onderhevig zijn aan vlekken. U kunt kiezen voor onze Care Fixx vlekgarantie waarbij de banken worden geïmpregneerd. Hierop krijgt u vijf jaar garantie! De meeste stoffen zijn gemaakt van 100% polyester, dus kleurecht, en met een zeer hoge slijtagewaarde waardoor u als consument langer geniet van onze banken.

Zitbankenopmaat.nl

Het verschil met de concurrentie zit hem in de details
– Bij ons wordt de nadruk gelegd op perfecte stoffering. Aandacht en passie van de rompenmaker.
– Hoogwaardige ritsen bij losse zitkussens.

  • Hoogwaardige goudschuim zit en rugkussens met een lange levensduur.
  • Alles afgelocked tot in de detail.
  • strakke rompen hoezen waardoor het lijkt alsof het vast gestoffeerd is.
  • hoezen mogelijk met klittenband rondom aan onderzijde
  • nosagvering om de 5 cm zodat elk gewicht comfort biedt.
  • Keerbare zit en rugkussens

– Hoogwaardige leder- en stofkeuzes.
– Alles perfect ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Al onze zitbanken, fauteuils, eetbanken en alle meubelen worden zeer professioneel bezorgd door Transport2go. Deze zeer gepassioneerde jongens bezorgen onze meubelen met veel liefde voor ons product en zijn zeer klantgericht.

Zitbankenopmaat.nl

Waarom de-bankenfabriek.nl?

Banken en fauteuils vormen een belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis of kantoor. De consument weet vandaag de dag precies wat hij zoekt en is ook bereid daarvoor te betalen. Maar de prijs van een bankstel wordt hoger door onder meer de huur van de winkel en de personeelskosten.

Wij, van de-bankenfabriek.nl, geloven dat het goedkoper en beter kan. de-bankenfabriek.nl biedt de consument gemak, sfeer en gunstige prijzen. Onze missie is eenvoudig: online topkwaliteit banken en fauteuils verkopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.
Wij maken onze banken in onze eigen fabriek, geheel volgens uw wensen. Hier hebben wij inmiddels al dertig jaar ervaring mee. Ons uitgangspunt is: als u tevreden bent over onze werkwijze en producten, dan heeft de-bankenfabriek.nl bestaansrecht. U bent onze ultieme succesfactor!

Zitbankenopmaat.nl