Profielfoto van Suykerbuyk Jack Slaapcomfort

Suykerbuyk Jack Slaapcomfort

Roosendaalseweg 5, 4711 RR Sint Willebrord
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk, een unieke beddenspeciaalzaak met liefde voor het vak. Wij houden van slapen, maar nog meer van andere mensen lekker laten slapen.

Suykerbuyk Jack Slaapcomfort

Slapen is onze passie en daarom ook ons vak. Vanaf 2021 zijn we gevestigd in een gemakkelijk bereikbaar pand langs de A58, van ruim 1200 vierkante meter met een breed scala aan slaapsystemen, matrassen, bodems, maat- & slaapkamerkasten en alle bijbehorende producten. Daarnaast hebben wij alles op het gebied van bedtextiel; van dekens, lakens, hoeslakens, moltons, dekbedden, badjassen, hoofdkussens, dekbedovertrekken tot kussenslopen op maat. Na ruim 30 jaar ervaring  van Jack en Marie-Louise, is hun passie voor dit vak overgeslagen op  hun kinderen Rebecca en Ruben. Sinds 2021 is er ook een 5e medewerker genaamd Lars Jochems toegevoegd aan het team.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, vanaf de snelweg neemt u afslag Sint Willebrord, afrit 20. Rijd linksaf de Poppestraat in. Tussen het viaduct en het tankstation op de Poppestraat gaat u linksaf naar de Roosendaalseweg. Wanneer u de weg volgt vindt u ons aan uw rechterhand. U kunt ook via een andere route bij ons terecht komen. Ga op de rotonde na het tankstation op de Poppestraat naar links, de Bremstraat in. Wanneer u de Bremstraat volgt komt u op de Dorpsstraat uit, sla hier linksaf. Wanneer u met de bocht meerijdt vindt u ons aan uw linkerhand rechts naast de sportschool.

Bent u slecht ter been? Neem van even contact met ons op en wij zorgen voor een gepaste oplossing.

Meer informatie 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken