string(1) "b"
Profielfoto van Sleepworld Helmond

Sleepworld Helmond

Churchilllaan 8, 5705 BK Helmond
maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

In onze showroom kunt u een gedegen slaapadvies van ons verwachten. Zoals het hoort!

Sleepworld Helmond 

Onze showroom is gelegen aan de Churchilllaan 8 in Helmond. De showroom is onderdeel van Woonbloq van Heeswijkaan de woonboulevard in Helmond. Met recht "de mooiste slaapzaak van het zuiden".

Met meer dan 37 jaar ervaring staan onze verkopers u graag te woord om u te voorzien van een goed en betaalbaar advies. Wij zijn dealer van o.a. Auping, Avek, ClimaComfort, Matrair, Norma, Velda, M-Line , Ergo-Sleep en Caresse Boxsprings & More.Voor het Gratis opmeten van uw Slaap DNA hebben we de test-studio van Ergosleep in onze showroom.
Ook seniorenledikanten behoren tot ons assortiment evenals hoog/laag boxsprings en deelbare boxsprings voor Uw gemak.Om de collectie compleet te maken verkopen wij ook linnenkasten in alle maten en kleuren, zowel schuifdeur als draaideur en bijpassende bijmeubelen waaronder nachtkastjes en commode’s van het merken Nolte, Rauch en Wiemann.
Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor bodems en matrassen in alle maten en variaties waaronder onze eigen SleepWorld Premium Collection.Een uitgebreide collectie bedtextiel maakt de showroom compleet. Loop eens binnen in onze prachtige showroom en laat u adviseren door onze ervaren verkopers.

Wij heten u van harte welkom!
SleepWorld Helmond voor betaalbaar slapen op niveau!    

Meer informatie 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website