Profielfoto van Rookgasmateriaal.nl

Rookgasmateriaal.nl

Voorstraat 33, 2964 AH Groot-Ammers

Over ons

Rookgasmateriaal.nl is dé winkel voor alternatieve warmtebronnen.

Rookgasmateriaal.nl helpt jou om jouw houtkachel, pelletbarbeque of aansluitmateriaal uit te kiezen!

Houtkachels
Een houtkachel in huis zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een ultieme beleving en warme sfeer. Het gevoel dat je krijgt in de koudere herfst en winterdagen van het knisperende hout, de warmte en het zicht op het vuur geeft direct een prettige sfeer in je woonkamer. 

CV-houtkachels
CV-houtkachels zijn een perfecte hoofdverwarming, maar ook gedegen achtervang bij zonneboilers. Maar dat niet alleen: het is de meeste voordelige vorm van huisverwarming. Daarom bieden we een breed pakket cv-houtkachels aan voor een even zo brede toepassing.

Pelletkackels
Pelletkachels zijn de meeste efficiënte warmtebronnen in huis. De directe, fijn gedoseerde verbranding is ongeëvenaard: meer dan 90% van de energie wordt omgezet in warmte. Veel pelletkachels kun je aansluiten op de centrale verwarming. Ideaal, zo kun je zuinig je hele huis verwarmen.

Pellet cv-kachels
De pellet cv-kachel verwarmt het hele huis op houtpellets. De kachel staat in de kamer, en verwarmt ook met lucht. Zet je er ergens een vat tussen, dan heb je ook tapwater. Deze kan ook aan zonneboilers worden gekoppeld, waardoor de kachel pas bijspringt als de zon even minder meedoet.

Pellet cv-ketels
Laminox Termoboiler pelletketels kun je vergelijken met een gas cv-ketel. Dde werking is identiek, alleen de brandstof is geen gas maar pellets. Daarmee bespaar je al gauw 40% op je stookkosten.

Zonneboilers
Alles ‘elektrisch’ is het motto nu de energie transitie ‘van het gas af’ speelt. Toch zijn er meer betaalbare, en vooral ook duurzame oplossingen. Zo is de combinatie zonneboilers en pellet cv ketels voor huiswarmte en tapwater ondergewaardeerd. 

Showroom
Bezoek onze verwarmde winkel in Groot-Ammers!
Bezoekadres: Voorstraat 33, Groot-Ammers
info@rookgasmateriaal.nl
www.rookgasmateriaal.nl
+31 (0)6 51 888 113