Profielfoto van Morgana Heemstede

Morgana Heemstede

Raadhuisstraat 15, 2101 HC Heemstede
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

Ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Heemstede

Deze Morgana beddenzaak vind je in de altijd gezellige Raadhuisstraat in Heemstede, net onder Haarlem. Al in 1903 werd de eerste beddenwinkel, genaamd Wassenaar Slapen, in Haarlem geopend. Enkele generaties later opent Milko de deuren van Morgana Heemstede: een echt familiebedrijf met ervaren slaapadviseurs die elke dag klaar staan om jou persoonlijk te adviseren. Loop gerust eens binnen in de showroom van ruim 650m² en laat je inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten!

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Heemstede

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Heemstede is dinsdag t/m zondag geopend. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

 Meer informatie 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken