Profielfoto van Morgana Asten

Morgana Asten

Floraplein 2, 5721 CT Asten
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Asten

Beddenzaak Morgana Asten vind je onder het dak van Wooncentrum Berkvens Wonen in Asten, nabij Deurne en Helmond. Berkvens Wonen is al 75 jaar specialist in wonen en is met een showroom van 3500 m² ideaal voor een dagje woonshoppen. Laat je bij Morgana inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten en ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies. De enthousiaste slaapadviseurs, sommigen met al meer dan 30 jaar ervaring in het vak, staan voor je klaar.  Voor de best persoonlijke slaapoplossing breng je een bezoek aan beddenspeciaalzaak Morgana Asten!

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Asten

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Asten is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

 Meer Informatie 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken