Profielfoto van Kreamat

Kreamat

Caetsbeekstraat 10, 3740 Bilzen (België)

Over ons

Kreamat maakt al meer dan 30 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten.

Kreamat ontwikkelt steeds flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van haar klanten. Aan de hand van een analyse van de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt.

Vervolgens wordt deze oplossing geproduceerd in de produktiefaciliteit in Bilzen-Belgie. De produktie hiervoor is een steeds evoluerend groeiend flexibel aparaat met een ideale mix tussen handenarbeid en automatisatie.

Het accent ligt op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creatie’s van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspringlijn.

Hiervoor is er een unieke gepatenteerde schoudertechniek voor de schouderzone ontwikkeld. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien in de wereld van de boxspring.

Daaropvolgend heeft Kreamat deze techniek verder weten uit te breiden naar het ultieme ergonomisch gepersonaliseeerde slaapcomfort nl. Slapen à la Carte by Kreamat. De eerste unieke boxspring met niet verbonden schouder-, lende- en heupmodules. De slapen à la carte boxspring heeft een ontelbaar aantal persoonlijke slaapcombinatie’s ter ondersteuning van de schouder, lenden en heup en is een uniek concept in zijn sector.

Iedereen kan nu slapen volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd….

Aangesloten bij

Dealers

laatst toegevoegd
Plug Meubelen's profielfoto

Plug Meubelen

Slaaptijd Eindhoven's profielfoto

Slaaptijd Eindhoven

Omsels Slaap-Woonadviseurs BV's profielfoto

Omsels Slaap-Woonadviseurs BV

Belvedere Villa-Inrichting's profielfoto

Belvedere Villa-Inrichting

Rikels Slaapexperts BV's profielfoto

Rikels Slaapexperts BV

Maassen van den Brink Slapen en Wonen's profielfoto

Maassen van den Brink Slapen en Wonen

Van Ellen slaapspecialist's profielfoto

Van Ellen slaapspecialist

SLAAPSPECIALIST JONGERIUS's profielfoto

SLAAPSPECIALIST JONGERIUS

Ontdek de 32 dealers