string(1) "b"
Profielfoto van 8Installatiewerk

8Installatiewerk

Enemastraat 2, 9351 MP LEEK

Over ons

Ongewenst bezoek, vandalisme, inbraak, brand of erger.

over ons

8installatiewerkBeveiligingTelematicaMeldkamerService en onderhoudContactinformatie
Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door P. R. Kampijon 8installatiewerk


Welkom bij 8Installatiewerk,

Ongewenst bezoek, vandalisme, inbraak, brand of erger.

Ieder bedrijf of particulier loopt een aantal beveiligingsrisico’s. De hedendaagse technologie speelt een steeds grotere rol, in het beheersen van deze beveiligingsrisico’s

Ingenieuze oplossingen die helpen calamiteiten te voorkomen zorgen ervoor, dat er razendsnel en accuraat gereageerd wordt.

Om deze vaak complexe technologie te ontwerpen en toe te passen is er kennis nodig, maar ook medewerkers die direct oplossingen kunnen implementeren, beheren en onderhouden.

8Installatiewerk heeft dit in huis. Onze kernactiviteit is beveiligingstechnologie. Wij bieden oplossingen in de utiliteit, industrie, zakelijke dienstverlening en in de zorgsector

Service en onderhoud

Service en onderhoud is een positieve bijdrage aan de levensloop van uw installatie. De installatie wordt namelijk nagezien en gekalibreerd om onder alle omstandigheden optimaal te functioneren. 

Uw installaties hebben bij correct onderhoud een verlengde levenscyclus. Eventuele storingen welke bij installaties kunnen optreden worden hierdoor geminimaliseerd. Dus bij service en onderhoud gaan de exploitatiekosten lager worden. 

Wij hebben de expertise in huis om onderhoud uit te voeren volgens de laatste NEN normen en regelingen om installaties zo optimaal te laten presteren. Dit geld uiteraard voor alle installaties die wij leveren.

contact

Neem contact met ons op

Wopke Smilda

Enemastraat 2

9351 MP Leek

 Tel: 06-24694662

info@8installatiewerk.nl

of

Patrick Kampijon

Steenhouwer 18

9502 ET Stadskanaal

Tel: 06-38682879

patrick@8installatiewerk.nl