Foto: Occhio

You’ve got the look

Creëer de perfecte badkamersfeer

04 Mei 2024

Al meer dan 100 jaar was de theaterspiegel met lampen aan de rand ongeëvenaard als sterren zichzelf in het juiste licht wilden zien. Mito Sfera gaat verder. Veel verder. Gebarenbediening voor het dimmen en het aanpassen van de kleurtemperatuur maken het gebruik van de spiegel tot een bijzondere ervaring.

Mito Soffitto

Mito soffitto wall verandert muren in levende wezens van licht. En dit is te danken aan de nauwkeurige verwerking die ongeëvenaard is. De iconische ringen nestelen zich perfect tegen het vlakke oppervlak en creëren dynamische diepte door een reeks lichteffecten. Of ze nu individueel of in een groep wordt geïnstalleerd, deze armatuur creëert een bijzondere lichtsfeer die eenvoudigweg ongeëvenaard is.

Door het smalle lichteffect verlicht Mito soffitto de ruimte perfect met geconcentreerd, verblindingsvrij licht. Het Mito soffitto wide-effect produceert een brede lichtkegel die tegenoverliggende muren gelijkmatig verlicht. Mito-optieken worden via een uitgebreid gietproces gemaakt van optische siliconen. Een zorgvuldig ontworpen golfstructuur minimaliseert verblinding en creëert een visueel aantrekkelijke lichtlijn.

Diameter van 20 cm, 40 cm of 60 cm.

www.occhio.com

Reacties