Vrijstaand bad Attica

Schitterend bad van topkwaliteit uit solid surface. Bijzonder elegant met mat wit oppervlak

Prachtig vrijstaand ligbad uit solid surface

Esthetisch vrijstaand ligbad

Her Dutchwaters vrijstaand ligbad Attica is een schitterend bad van top kwaliteit uit solid surface. Het vrijstaand bad Attica is uniek in meerdere opzichten: het is bijzonder elegant vanwege de mat witte kleur die bij solid surfaces hoort, het voelt zacht en warm aan, het is bijzonder duurzaam en het heeft een elegant modern design.

 

Het vrijstaand ligbad Attica heeft een compact met de volgende afmetingen: 1580 x 700 x 660 mm. De tekening van het ligbad vindt u onderaan bij de Productspecificaties. 

 

Het vrijstaand ligbad wordt geleverd inclusief:

  • overloopgat,
  • mooie afvoer met deksel uit solid suface,
  • verstelbare poten.

 

LET OP! Het ligbad weegt 135 kg (160 kg met verpakking); hier dient rekening mee gehouden te worden i.v.m. levering en plaatsing.

 

Waarom een solid surface ligbad?

De voordelen van een solid surface ligbad van Dutchwaters kunnen als volgt samengevat worden:

  • Bijzonder esthetisch:  een solid surface ligbad heeft een zachte mat witte kleur die veel verfijnder eruit ziet dan een standaard acryl ligbad.
  • Aangenaam: onze solid surface ligbaden voelen zeer zacht en verrassend warm aan.
  • Hygiënisch: solid surfaces zijn niet poreus, wat ophoping van bacterieën en vuil voorkomt. 
  • Duurzaam: solid surfaces zijn UV-bestendig (dus geen verkleuring na verloop van tijd), schokbestendig en gemakkelijk te herstellen (schade of krassen kunnen met een schurende spons behandeld worden)
  • Makkelijk in onderhoud: een solid surface ligbad is eenvoudig met een zachte, natte dweil schoon te vegen; bij hardnekkig vuil met een schurend schoonmaakmiddel.

 

Details m.b.t. de specificaties en het onderhoud van de Dutchwaters solid surface producten vindt u in de bijlage onderaan bij Productspecificaties.

 

Dutchwaters biedt ook Solid Surface wastafels, douchebakken, spiegels en accessoires aan. Klik op de betreffende productcategorie om deze hoogwaardige producten te ontdekken.