Partner

Dutchwaters

Dutchwaters levert kwalitatief hoogwaardige wellness producten zoals baden, whirlpools (ook jacuzzi's of bubbelbaden genoemd), sauna's, sauna kachels stoomcabines (hammam), infrarood cabines en alle bijbehorende accessoires aan voor particulieren en bedrijven. We bieden zowel standaard als op maat producten aan. U kunt de meeste van onze producten direct in de Dutchwaters webshop bekijken en bestellen.

MEER TONEN
algemene informatie

Over Dutchwaters

Dutchwaters BV is een dynamisch Nederlands bedrijf gevestigd in Zaandam met expertise in kwalitatief hoogwaardige badkamer en wellness en sanitair producten. De meeste van de Dutchwaters producten kunnen online besteld worden.
Dutchwaters biedt aan:
  • Hoge kwaliteit baden met verschillende vormen, kleuren, materialen en uiterlijk. Platte bodem baden, vrijstaande baden, ergonomische baden, baden met deur. Dus een ruime keuze voor elke badkamer en relax ruimte.
  • Duurzame whirlpools met verschillende massage en relax systemen. Kies het systeem dat bij u past.
  • Baden met deur (inloopbaden) die niet alleen eenvoudig in gebruik zijn, maar ook stevig en simpelweg mooi.
  • Baden met stoel voor degene die hulp bij het baden nodig hebben.
  • Kwaliteit kranen en douches
  • Keramische wastafels met mooie designs. 
  • Sauna's op maat en sauna's van Harvia, wereldleider in het produceren van sauna producten. Buitensauna's, traditionele sauna's met verschillende houtsoorten, maar ook badkamer sauna's en zeer esthetische sauna's. En natuurlijk ook al de bijbehorende sauna kachels en sauna accessoires.
  • Infrarood sauna's met hoge kwaliteit lampen en een esthetisch uiterlijk.
  • Stoomcabines en combinaties van stoomcabine / douche die kant en klaar zijn voor betegeling en installatie. Ook op maat stoomcabines.

Bedrijfsprofiel / visie

Dutchwaters BV is een dynamisch Nederlands bedrijf gevestigd in Zaandam met expertise in kwalitatief hoogwaardige wellness en badkamer producten. In de uitgebreide webshop van Dutchwaters vindt u baden, bubbelbaden (whirlpools), kranen, wastafels, toiletten, sauna's, infrarood cabines, stoomcabines en bijbehorende onderdelen / accessoires direct beschikbaar voor consumenten en vakhandel.

Dutchwaters staat dus voor duurzame, maar ook nog betaalbare badkamer en wellness producten. Dutchwaters is een dynamisch bedrijf bijvoorbeeld omdat we altijd op zoek zijn naar vernieuwende product designs, naar de beste technische oplossingen en de meest duurzame sanitair onderdelen. Veel producten worden in huis ontwikkeld.

artikelen

Click badkamerkraan

Als je gaat voor topdesign in je badkamer, dan zit je met de Click kranen van Dutchwaters helemaal g...

Spiegel met meubel Omega

Praktische en verrassende combinatie van een stijlvolle spiegel en een ruimtebesparend meubel. Itali...

Toon alle 47 artikelen
collecties
Dutchwaters heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Oostzijde 295
1508 EN ZAANDAM

0756703434


RECENSIES
CONTACT
Oostzijde 295
1508 EN ZAANDAM

0756703434