Whirlpool Rijn HL HR Rel

De Whirlpool Rijn HL HR Relax is een kwalitatief hoogwaardige hoek whirlpool (ook vaak jacuzzi genoemd) die speciaal ontwikkeld is om te ontspannen.

Ontspannen in een riant bubbelbad

De whirlpool Rijn HL HR Relax is ideaal bijvoorbeeld na een dag hard werken of na intensief sporten. Kleine tintelende luchtbellen en/of zacht masserende waterstralen ontspannen en stimuleren uw lichaam. De whirlpool Rijn HL HR Relax is verkrijgbaar vanaf € 1.400,00.

Indien u op zoek bent naar een whirlpool met hetzelfde uiterlijk maar met meer masserende jets kijk dan bij de Whirlpool Rijn HL HR Massage.
We adviseren u graag over uw keuze voor een whirlpool; neem hiervoor contact met ons op.

Het bubbelbad Rijn HL HR Relax is een moderne whirlpool met vlakke bodem van hoge kwaliteit maar toch betaalbaar. De whirlpool heeft stijvolle mooie lijnen en voelt zeer ruim aan.
De whirlpool afmetingen zijn 160 x 105 x 45 cm. De whirlpool wordt geleverd inclusief potenset en inclusief de overloop/leegloop combinatie.

Met de Whirlpool Rijn HL HR Relax bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct voor vele jaren badplezier. We garanderen u dat onze whirlpools geproduceerd zijn op basis van de strengste toleranties en alleen de beste materialen zijn gebruikt. We geven u dan ook 10 jaar garantie op productie en materiaal fouten van de baden en 5 jaar op de whirlpool onderdelen.


De door Dutchwaters ontwikkelde whirlpoolsystemen hebben een zeer goede naam in de markt. Niet alleen omdat we meer dan 25 jaar ervaring hebben, maar vooral omdat we altijd weer met nieuwe systemen op de markt komen en wel op basis van de laatste stand van de techniek.

Algemene kenmerken van de Dutchwaters whirlpool systemen:
Hoogste kwaliteitsniveau voor vele jaren zorgeloze ontspanning / massage.
Bijzonder laag geluidsniveau o.a. door toepassing van een geluidsdemper.
Eenvoudig bedienbaar elektronisch paneel, dus geen pneumatische bediening die vervuilt kan raken.
Uitgekiende positionering van de jets voor een optimale ontspanning / massage.
Complete systemen: inclusief pulsatie, overloop / leegloop combinatie en "na droog" functie van het luchtsysteem.
5 jaar garantie op de whirlpool onderdelen.

U kunt uit drie whirpoolsystemen gericht op ontspanning kiezen.

1. Het Soft Relax Systeem:
24 verchroomde luchtjets in de bodem van de whirlpool zorgen voor kleine tintelende luchtbellen. Door een druk op de knop van het bedienpaneel gaat het systeem over in een ontspannende pulserende werking. Na gebruik blaast het systeem automatisch de achtergebleven waterdruppels uit de luchtleidingen.

2. Het Complete Relax Systeem:
24 verchroomde luchtjets in de bodem van de whirlpool zorgen voor kleine tintelende luchtbellen. Door een druk op de knop van het bedienpaneel (op de badrand gemonteerd) gaat het systeem over in een ontspannende pulserende werking. Na gebruik blaast het systeem automatisch de achtergebleven waterdruppels uit de luchtleidingen.
2 micro verchroomde waterjets bij de rug. Waterjets zorgen voor een zachte massage.
2 micro verchroomde waterjets bij de voeten.
6 verchroomde waterjets aan de zijkant. Alle waterjets zorgen voor een ontspannende massage van het lichaam. De massage kracht van de waterjets is eenvoudig traploos in te stellen door een druk op de knop van het bedienpaneel. Door een tweede druk op de knop gaat dit systeem automatisch pulseren.

3. Het Intense Relax Systeem:
24 verchroomde combi jets die zowel lucht als water uit de bodem van de whirlpool laten. Indien u alleen het luchtgedeelte inschakelt zorgt het systeem voor een tintelende ontspanning. Indien u alleen het watergedeelte inschakelt ontstaat een zachte massage. Door zowel lucht als water uit de bodem in te schakelen krijgt men een sterkere massage van het lichaam. Na gebruik blaast het systeem automatisch de achtergebleven waterdruppels uit de luchtleidingen.
2 micro verchroomde waterjets bij de rug.
2 micro verchroomde waterjets bij de voeten.
6 verchroomde waterjets aan de zijkant. Alle waterjets zorgen voor een ontspannende massage van het lichaam. De massage kracht van de waterjets is eenvoudig traploos in te stellen door een druk op de knop van het bedienpaneel. Door een tweede druk op de knop gaat dit systeem automatisch pulseren.