Whirlpool Don Massage

De Whirlpool Don massage is een kwalitatief hoogwaardige hoek whirlpool (ook vaak jacuzzi genoemd) voor 2 personen die speciaal ontwikkeld is om het lichaam actief te masseren.

Massage bubbelbad voor 2 personen

Het bubbelbad Don Massage is een moderne whirlpool met vlakke bodem van hoge kwaliteit maar toch betaalbaar. De whirlpool heeft verfijnde lijnen en maakt optimaal gebruik van de ruimte waardoor twee personen comfortabel in de whirlpool kunnen liggen.Afhankelijk van het gekozen systeem (soft massage, complete massage of intense massage), waterjets geplaatst aan de zijkant en/of op de bodem van de whirlpool, zorgt het systeem voor spierontspanning en voor een betere doorbloeding van het lichaam. Ideaal bijvoorbeeld na het sporten, na een heftige werkdag of bij spierklachten. De Whirlpool Don H massage is verkrijgbaar vanaf € 1.430,00.

De whirlpool afmetingen zijn 150 x 150 x 45 cm. De whirlpool wordt geleverd inclusief potenset en inclusief de overloop/leegloop combinatie.

Met de Whirlpool Don Massage bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct voor vele jaren badplezier. Onze whirlpools zijn geproduceerd conform de geldende toleranties en met hoogwaardige materialen. We geven u dan ook 10 jaar garantie op productie en materiaal fouten van de baden en 5 jaar op de whirlpool onderdelen.

De door Dutchwaters ontwikkelde whirlpoolsystemen hebben een zeer goede naam in de markt. Niet alleen omdat we meer dan 25 jaar ervaring hebben, maar vooral omdat we altijd weer met nieuwe systemen op de markt komen en wel op basis van de laatste stand van de techniek.