Foto: 2016/Boshuis-waterontharder.jpg

Nederlands eerste echte waterontharder

Een waterontharder speciaal voor de Nederlandse markt, die rekening houdt met de wensen en woonomgeving van de Nederlandse gebruiker.

Die uitdaging ging specialist in waterbehandeling Boshuis aan. Daaruit is een waterontharder gekomen, specifiek ontwikkeld voor Nederlandse toepassingen.

De Boshuis Plus waterontharder is de eerste echte Nederlandse waterontharder. Hij is niet alleen zuinig door de slimme besturing, hij is ook zeer compact. Hierdoor is de waterontharder in vrijwel iedere woning in te bouwen. Zelfs in de kleinste ruimten, meterkast of (droge) kruipruimte.

Voordelen Boshuis Plus

- Een Nederlandse waterontharder voldoet aan de Nederlandse drinkwaterwetgeving. De Boshuis Plus bevat een mengventiel, waarmee de wettelijk verplichte resthardheid ingesteld kan worden.
- 50% zuiniger met gebruik van zout en spoelwater dan gemiddelde waterontharder.
- 70% meer capaciteit dan de gemiddelde waterontharder door gebruik van speciale hars.
- Grote doorstroomcapaciteit.
- Door slimme besturing altijd beschikking over zacht water.
- Kiest het beste spoelmoment als er geen water wordt verbruikt.

Sociaal verantwoord ondernemen

De producent van de Nederlandse waterontharder, Boshuis, kiest voor sociaal verantwoord ondernemen. De waterontharder wordt in samenwerking met een lokale sociale werkplaats geproduceerd. Gerard Blokland, mede-eigenaar Boshuis, over de sociale werkplaats. “Het is heel mooi om te zien hoe trots de jongens zijn op de ontwikkeling van hun waterontharder. Op deze manier houden we de lijnen met de productie kort en creëren we meer werkgelegenheid aan de sociale werkplaats.”

Reacties