Solid meubelwastafel 120

Prachtige wastafel uit duurzaam solid surface, te plaatsen op of in een badkamermeubel. Uitgevoerd in stijlvol mat wit. Wastafel van topkwaliteit.

Productinformatie

Solid surface meubelwastafel

De Dutchwaters solid surface meubelwastafel 1200 is een schitterende wastafel gemaakt uit mat wit solid surface die op een badkamer meubel geplaatst kan worden. Met deze meubelwastafel bent u verzekerd van een hoogwaardige wastafel waarvan u jarenlang zult genieten.

 

De solid surface meubelwastafel heeft als afmetingen 1200 x 460 x 100 mm. Het vlakke oppervlakte van de meubelwastafel is 20 mm dik. De wastafel is geleverd inclusief één kraangat. Een tekening van deze wastafel vindt u onderaan bij Productspecificaties.

 

LET OP! De wastafel wordt geleverd exclusief afvoer. We raden u aan om de Dutchwaters solid surface pop-up afvoer mee te bestellen.

 

Waarom een solid surface wastafel?

Een solid surface wastafel is vooral:

  • Bijzonder mooi vanwege de mat witte kleur van solid surface.
  • Duurzaam. Solid surface is UV-bestendig (dus geen verkleuring na verloop van tijd), schokbestendig en gemakkelijk te herstellen (schade of krassen kunnen met een schurende spons behandeld worden).
  • Makkelijk in onderhoud. De wastafel is eenvoudig met een zachte, natte dweil schoon te vegen; bij hardnekkig vuil met een schurend schoonmaakmiddel. 

 

Dutchwaters biedt ook solid surface douchebakken, baden, spiegels en accessoires aan. Klik op de betreffende productcategorie om deze hoogwaardige producten te ontdekken.