Foto: /264209.jpeg

Zaro en Luna met verrassende wastafels, spiegels en kleuren

Keuzes voor sfeer en comfort naar wens.

Keuzes voor sfeer en comfort naar wens.

De Deense fabrikant Dansani heeft haar badmeubelseries Zaro en Luna uitgebreid met nieuwe, actuele keuzes voor sfeer en comfort naar wens. Met nieuwe kleuren, wastafels en spiegels bieden deze series combinatiemogelijkheden voor elke stijl en budget. Van strak en sober, tot vloeiend organisch of modern klassiek. Door gewaagde materialen en vormen te combineren ontstaan spannende contrasten.

Fluweelzacht rubber en antiek zilver

De meubels kenmerken zich door een sober, functioneel design. Door een keuze voor een kleur naar wens en een combinatie met een bijzondere wastafel en spiegel krijgt het meubel een sfeer naar individuele voorkeur. Het greeploze, strakke meubel Zaro verrast door de gewaagde materiaalkeuze; rubberlak dat fluweelzacht aanvoelt en toch zeer sterk is. Naast zwart of wit, is Zaro nu ook leverbaar in grijze rubberlak. Gecombineerd met de nieuwe, strakke dubbele wastafel Kantate (nu ook in 101cm) ontstaat een stijlvol geheel met een actuele uitstraling. Een spiegel of spiegelkast maakt het geheel af. Heel bijzonder wordt Zaro in combinatie met de nieuwe spiegel met een profiel in antiek zilver look.

Strak in combinatie met vloeiend organisch

De serie Luna biedt nu de nieuwe, zachte kleur champagne, naast de opties wit, zwart, walnoot, nougat en coffee. Door een combinatie met de nieuwe Cadenza wastafel van gegoten marmer krijgt het strakke meubel een zachte, organische uitstraling. Cadenza is een opvallend asymmetrisch ontwerp, waarbij de waskom aan één zijde is gesitueerd en speels buiten het wastafelblad steekt. Om de organische sfeer te versterken kan gekozen worden voor de nieuwe spiegelkast met afgeronde hoeken. Deze spiegelkast heeft ronde lichtvelden en een flexibele inrichting dankzij verplaatsbare aluminium planchets en tandenborstelbekerhouders. Luna maakt ook van de greep een blikvanger; naar keuze uitgevoerd in chroom, edelstaal, geborsteld of gepolijst rvs of in zwart.

Combineren naar wens

De series Luna en Zaro bieden met een keuze uit vele wastafels, spiegels, spiegelkasten, kleuren en opties vele combinatiemogelijkheden voor een sfeer naar wens. De nieuwe wastafel, spiegels en spiegelkasten zijn te combineren met beide series. Ook in functionaliteit zijn de meubels flexibel. Kasten en laden zijn in te delen naar wens. Nieuw zijn de waszak voor de hoge kolomkast en de kunststof cassettes die in kasten dienst doen als handige opbergladen.

Publicatiedatum: 12 april 2011

Meer informatie: www.dansani.nl

Reacties