Dansani Luna

Dansani Luna - een brede serie met moderne en klassieke meubelen in allerlei kleuren en met een brede keuze uit wastafels, vormen en maten.

Dansani Luna

 Met Dansani Luna heeft u legio mogelijkheden. U hebt de keuze uit een ruim assortiment wastafels, spiegeloplossingen, bijbehorende kasten en interessante accessoires, waarmee u uw eigen persoonlijke badkamer kunt inrichten. Dansani Luna - een bekend en tijdloos design, stijl verzekerd!

Met Dansani Luna bent u verzekerd van een ruime keuze!

Het oppervlak dat u kiest, is van groot belang voor de uitstraling van de badkamer. Bij Luna kunt u uit zes verschillende varianten kiezen; van stijlvol hoogglans wit tot rustieke kleuren als mat wit, mat grijs, asgrijs, Nordic eiken en mat wit met raamwerk. Met de door u gekozen greep geeft u het meubel een eigen gezicht.

Luna biedt u de keuze uit een breed assortiment keramische en gegoten marmeren wastafels met elk hun eigen uitstraling en stijl. Alle wastafels hebben een Deens design en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. En een dubbele wastafel biedt de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk gebruik te maken van de badkamer.

Om uw badmeubel compleet te maken kunt u kiezen voor een spiegel of spiegelkast, ook hierin heeft u volop keuze. De Luna spiegelkasten worden geleverd met gespiegelde deuren, vergrootspiegel en stopcontact en bieden bovendien de mogelijkheid om naar eigen inzicht uw spulletjes op te bergen. De optie voor LED onderverlichting zorgt voor goede verlichting over de wastafel.

De wastafelonderkasten en hoge kasten bieden u volop ruimte om uw spullen op te bergen. De laden zijn volledig uittrekbaar, zelfsluitend en voorzien van dempers. LED ladeverlichting en een stopcontact in de lade behoren tevens tot de mogelijkheden.

Kortom: met Dansani Luna kunt u naar behoefte en stijl uw badkamer inrichten! 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.