Foto: Sphinx-420-wastafel

Sphinx 420 new uitgebreid met aantrekkelijke Varicor® wastafels

De serie Sphinx 420 new heeft zich een sterke positie verworven. Nu zijn binnen deze serie ook wastafels uit de minerale kunststof Varicor® beschikbaar.

De nieuwe wastafels van 140 en 160 cm breed hebben een zacht geometrische vormgeving. Het opvallend sobere en slanke design van deze wastafels biedt nieuwe mogelijkheden voor een tijdloos elegante inrichting van de badkamer. Er is een keuze uit wastafels met twee kraangaten en varianten voor combinatie met wandkranen. De wastafels zijn uitgevoerd met onderkast. Het materiaal van de Varicor® wastafel geeft het geheel een glad, gesatineerd uiterlijk en zorgt voor een aangenaam warm gevoel bij aanraking. De uitvoering in de kleur Varicor® wit kenmerkt zich bovendien door een antibacteriële werking, terwijl het materiaal tevens uitstekend bestand is tegen agressieve reinigingsmiddelen. Het materiaal is uiterst robuust en kleine beschadigingen kunnen onzichtbaar hersteld worden. De nieuwe Varicor® wastafels zijn goed toepasbaar in zowel de privébadkamer als de luxe hotelbadkamer voor een onderscheidende inrichting.

De Varicor® wastafel en de wastafelonderkast in wit mat zijn qua kleur harmonieus op elkaar afgestemd. Voor een meer contrastrijke combinatie zijn er onderkasten in de kleuren greige mat en structura grijs houtstructuur. De onderkasten zijn qua vormgeving sober en puur. De twee naast elkaar geplaatste laden hebben een greeploos design met een ‘push to open’ bediening en een zelfsluitend mechanisme. Bovendien beschikken de onderkasten over een praktische en energiebesparende LED-verlichting met een infrarood bewegingssensor. De verlichting schakelt bij detectie van beweging binnen twee tot drie meter automatisch aan en kan handmatig uitgeschakeld worden. Voor orde en overzicht in de laden is een handige lade-indeling in de kleur Scultura grijs beschikbaar. Ter completering zijn lichtspiegels in een op de nieuwe wastafels afgestemde maatvoering opgenomen. De spiegels zijn voorzien van dimbare LED-bovenverlichting voor een goede verlichting van het spiegelvlak. Rondom de spiegel is indirecte verlichting aangebracht voor een sfeervolle ambiance. De spiegels beschikken bovendien over spiegelverwarming.

Op alle badmeubels biedt Sphinx vijf jaar garantie.

Publicatiedatum: 11 januari 2016

Reacties