Foto: dutchwaters-solid-surface-wastafel

Solid surface wastafel eindelijk betaalbaar

Dutchwaters introduceert solid surface wastafel voor een betaalbare prijs.

Waarom solid surface wastafels?

Solid surface heeft de laatste jaren meer en meer zijn weg gevonden in de badkamer dankzij de matte kleur en de indrukwekkende duurzaamheid van dit innovatieve composiet. Traditionele wastafels uit keramiek hebben een glans die nogal koud aandoet. Solid surface wastafels bieden hiervoor een alternatief. De solid surface oppervlakken zijn mat en voelen zacht en warm aan. Dit geeft de solid surface wastafels dan ook een warme, moderne uitstraling. Naast hun aangename look bieden solid surface wastafels ook gunstige eigenschappen: ze zijn UV-bestendig, schokbestendig, makkelijk te herstellen (kleine krassen kunnen eenvoudig met een schuurspons worden behandeld) en makkelijk in onderhoud.

Betaalbare solid surface wastafels

Omdat de solid surface composiet nog relatief nieuw is en omdat solid surface zeer gewild is, zijn de solid surface wastafels in het algemeen nogal prijzig. Gelukkig brengt Dutchwaters hierin verandering. In hun webshop hebben ze al schitterende solid surface wastafels vanaf € 196,-!

Design wastafels

Vanwege de fysieke eigenschappen van het composiet kunnen solid surface wastafels worden uitgevoerd in zeer bijzondere vormen en met fijne contouren. De Dutchwaters wastafel Epsilon is hier een goed voorbeeld van.

Ook kunnen handdoekhouders of badkamermeubels helemaal met de wastafel geïntegreerd worden. De wastafels Xi en Pi laten zien hoe ruim de mogelijkheden zijn.

Publicatiedatum: 21 september 2015

Reacties