Foto: /247714.jpeg

Q-artz introduceert een uniek maatwerkconcept voor wastafels, ligbaden én douchewanden!

Q-artz Custom Made; een maatwerk badkamerconcept.

Q-artz Custom Made; een maatwerk badkamerconcept.

Het unieke karakter ervan wordt gekenmerkt door het gebruik van kwarts composietsteen voor zowel de wastafelopstelling, badombouw als inloopdouche. Hierdoor ontstaat vanuit zowel esthetisch als praktisch oogpunt een zeer bijzondere badkamer.

Q-artz wastafels

Kwarts composietsteen kan al jarenlang rekenen op een groeiende populariteit als materiaal voor keukenbladen. Wie denkt aan de toepassing in badkamers zal in eerste instantie uitkomen bij wastafels en badmeubelen. Het Q-artz assortiment kent hierin acht varianten toepasselijk 'One' tot en met 'Eight' genoemd. Deze wastafels en badmeubelen zijn in verschillend kleurstellingen en afmetingen verkrijgbaar.

Op de Woonbeurs 2010 zal de nieuwe Q-artz Nine wastafelopstelling gepresenteerd worden. Dit model is een resultaat van een doordacht ontwerp in combinatie met een verfijnde productietechniek. Doordat de wasbak in verstek in de wastafelopstelling wordt verwerkt ontstaat een praktisch naadloos geheel. De licht aflopende bodemplaat zorgt voor een natuurlijk verloop van water richting de verborgen afvoer. Alle Q-artz wastafels en badmeubelen zijn volledig op maat leverbaar.

Q-artz Custom Made

De eigenschappen van Silestone kwarts composietsteen maken meerdere toepassingen in de badkamer mogelijk. Het materiaal is namelijk kras- en vlekbestendig, hygiënisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Onder de noemer Q-artz Custom Made worden maatwerkoplossingen voor de bekleding van inloopdouches en ligbaden gepresenteerd. Q-artz heeft hierin een aantal standaard concepten uitgewerkt. De interieurarchitect of badkameradviseur kan in overleg met Q-artz de meest uiteenlopende ontwerpen maken. Vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte montage van al het maatwerk.

Q-artz; het bedrijf

Het jonge Nederlandse bedrijf Q-artz heeft zich volledig toegelegd op de toepassing van kwarts composietsteen in de badkamer. De badmeubelen en maatwerkoplossingen worden via exclusieve dealers verdeeld. Dit zijn sanitairshowrooms in het midden tot hogere marktsegment. Door de korte communicatielijnen is de dealer perfect in staat om de aankoop en installatie te begeleiden.

Meer informatie: www.q-artz.nl

Publicatiedatum: 25 september 2010

Reacties