Foto: Lisse-van-Dornbracht-nu-ook-verkrijgbaar-in-zwart-mat

Lissé van Dornbracht nu ook verkrijgbaar in zwart mat

Pure lichtheid gaat samen met monochrome elegantie: de serie Lissé van Dornbracht is nu ook verkrijgbaar in zwart mat.

Door het nieuwe oppervlak komt de innovatieve, progressieve esthetiek van de mengkraan die in iedere badkamer voor een bijzondere touch zorgt, bijzonder goed tot uiting.

Lissé overtuigt met een hybride vormentaal vol spannende contrasten: hij verbindt rechte lijnen en geometrische vormen met ontspannen zachte rondingen, en gebogen contouren met royale vlakken en smalle randen. Lissé is licht en toegankelijk, nodigt uit tot aanraken. De hand volgt intuïtief de zachte vormen die het design uitmaken. Met gepaste bescheidenheid en zonder opdringerig te werken zorgt de mengkraan in iedere badkamer toch voor een opvallend accent.

Kenmerkend is de naar boven gebogen, conisch verlopende hendel die zich speels afzet tegen het strakke, cilindrische kraanhuis en de vlakke uitloop: een progressief designelement dat bepalend is voor de uitstraling en identiteit van de serie. Onderstreept wordt de slanke vormentaal van Lissé nog eens door een geraffineerd bedieningsmechanisme, dat een bijzonder zachte, licht lopende beweging van de hendel mogelijk maakt.

De serie is vanaf nu ook verkrijgbaar in zwart mat, de kleur die nu trending is iedere badkamer: de monochrome elegantie van het oppervlak en de pure lichtheid van Lissé gaan hier een stijlvolle en progressieve verbinding met elkaar aan.

Naast zwart mat is Lissé verkrijgbaar in chroom en platina mat. De serie omvat diverse producten voor wastafel, bidet, douche en badkuip – een breed scala dat een passende oplossing biedt voor elke wens. Het markante, gebogen design van de hendel komt terug in alle toepassingen. Net als alle mengkranen van de premiumfabrikant staat ook Lissé voor perfecte afwerking, kwaliteit „Made in Germany” en een design dat zijn tijd vooruit is en toch radicaal tijdloos.

Meer informatie: www.dornbracht.com

Reacties