Kubik 50 met kraangat

Keramische wastafel met strakke lijnen van de gerenommeerde Italiaanse fabrikant Plavis. Compact en praktisch ontwerp. Tijdelijk in prijs verlaagd!

Productinformatie

Moderne wastafel

De wastafel Kubik 50 is moderne opbouw wastafel uit keramiek, gekenmerkt door stijlvolle rechte lijnen. De wastafel is uitgevoerd met één kraangat (ø 35 mm) en zonder overloop.

 

De afmetingen van deze wastafel zijn 50,5 x 48 x 12,5 (hoogte) cm

 

De wastafel is afkomstig van de Italiaanse fabrikant Plavis. Met een Plavis wastafel bent u verzekerd van verfijnd Italiaans design en een product dat voldoet aan Europese kwaliteitstandaarden. Plavis wordt in de Benelux uitsluitend door Dutchwaters verkocht.

 

Wastafelkranen

Zoals u op de foto kunt zien, verkopen we ook hoogwaardige wastafelkranen. Deze verchroomd messing kranen zijn afkomstig van de Italiaanse producent Palazzani Emporium en worden volledig in-house gefabriceerd en verchroomd. Alle kranen komen met 5 jaar garantie. De kranen zijn beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen en in vier verschillende designs. Door deze grote verscheidenheid vindt u altijd wel een kraan die bij uw smaak en uw wastafel past.

 

Wilt u onze kranen zien? In onze showroom in Zaandam zijn een aantal van onze kranen te bekijken.