Detremmerie neemt deel aan VT Wonen & Designbeurs Digital van 01 tot 31 oktober

VT Wonen & Designbeurs Digital & Detremmerie

28 Augustus 2020

1) Waarom neemt Detremmerie deel aan deze voor het eerst georganiseerde beurs in digitale vorm ?

 Koen Ducatteeuw CEO Detremmerie :
“Detremmerie weet zich steeds snel aan te passen aan de noden van de markt. Als jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen in directie, kunnen we snel inspelen op de veranderende markt. Door het wegvallen van onze vast fysieke beurzen VT Wonen & Design Amsterdam en Interieur te Kortrijk in 2020, zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. We hebben ondertussen al diverse filmpjes en e learning naar onze klanten toe voorzien, maar willen naast de particulier, ook de architect en binnenhuisarchitect graag onze nieuwe lijnen op deze manier laten kennen. Architect@work stond  reeds heel lang op ons verlanglijstje, maar door de wachtlijsten was het er nog niet van gekomen. We zijn dan ook blij verrast dit jaar te zijn geselecteerd door het selectie comité in Nederland en Luxemburg. Dit biedt Detremmerie de kans om de diverse materialen in wastafels, douches, baden en meubelen toe te lichten aan deze interessante doelgroep. De VT wonen & design beurs Amsterdam gaat dit jaar fysiek niet door. We hebben er alle vertrouwen in dat Sanoma met zijn diverse woonbladen deze beurs tot een groot succes zal maken. De digitalisering zet zich ten volle door.”

2) Welke producten zetten jullie in de kijker op dit digitaal platform ?

Koen Ducatteeuw CEO Detremmerie : “Op het digitale platform gaan we ons vooral focussen op onze noviteiten ; de nieuwemarmer wastafels en  de nieuwe Ral kleuren. Naast de nieuwe opbouwwaskommen en de nieuwe marmer kleuren , zullen er  nieuwe marmer wastafels met geïntegreerde wastafels   leverbaar worden op maat binnen onze Architect collectie en deze zullen ook in keramische uitvoering te verkrijgen zijn. Daarnaast wisten onze ontwerpers in nauwe samenwerking met onze keramiekleveranciers twee hele dunne wastafels te ontwerpen, die in 4 matte kleuren worden geproduceerd. Leuk detail is de inlegplaat, waarover het water wegparelt. Tevens merken we dat de ronde vormen zich meer en meer doorzetten. Om die reden hebben we dan ook de Oval spiegels, Kolom- en spiegelkasten aan ons assortiment toegevoegd; Onze No Limit Deluxe kasten in verstek , onze No Limit Round zullen naast onze 10 basiskleuren ook in 205 Ral Kleuren leverbaar worden.”

3) Wat zijn de verwachtingen van deze digitale beurs ?

Koen Ducatteeuw CEO Detremmerie :
“Detremmerie weet zijn assortiment steeds up te graden en komt hierin meer en meer in contact met de Architect, die de flexibiliteit , de kwaliteit en de service van onze producten weet te appreciëren. De bedoeling is enerzijds de architect te informeren op de Architect@work en de particulier te informeren van onze noviteiten op VT wonen & Designbeurs Digital . Ook de particulier weet zich meer en meer online te informeren  en heeft het recht om vanuit zijn huiskamer toch op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends. “

Reacties