Iconische wastafels van Bette

Bette wastafel als stijlelement in de badkamer; vrijstaand of tegen de wand. Vervaardigd uit het edele titaanstaal/emaille.

Stijlvolle wastafel als eye-catcher

De wastafel neemt in de badkamer een centrale plaats in en is de hele dag door in gebruik; tanden poetsen, wassen, opmaken, scheren. Het is dan ook belangrijk om de wastafel te voorzien van een mooie vormgeving en liefst ook nog gemakkelijk en robuust in het onderhoud. BETTE heeft daarvoor een prima oplossing; wastafels uit het edele titaanstaal/emaille.

De wastafels van BETTE zijn functioneel en aantrekkelijk van design en vormen daardoor een lust voor het oog. Het zijn echte blikvangers in de badkamer. De staande wastafels kunnen vrijstaand of tegen de wand geplaatst worden waardoor het geheel zeer ruimtelijk oogt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, maten en kleuren.

De BETTE-collectie is met ambachtelijk meesterschap uit duurzaam geëmailleerd titaniumstaal vervaardigd. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het BETTEGLAZUUR® hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het emaille kras- en slagvast, bestand tegen cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover), hittebestendig (ook bestand tegen kaarsen) en UV-bestendig. Zelfs na jaren van intensief gebruik zorgen deze voordelen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt.

BETTE levert ook bijpassende baden en douchebakken zodat u de volledige badkamer in dezelfde stijl kunt inrichten.