Profielfoto van Bette

Bette

Heinrich-Bette-Straße 1, 33129 Delbrück

Over ons

Bette is specialist in badkamerproducten uit edel staal/emaille voor baden, douchebakken, douchevloeren en wastafels. 

Bette

Bette heeft zich exclusief in de processen straalvormig en emailleren gespecialiseerd. Bette heeft op de productie- en administratieve vestiging in Delbrück 350 medewerkers in dienst. In deze vestiging worden alleen al meer dan 600 verschillende bad-, douchebak- en wastafelmodellen in meer dan 1.000 verschillende oppervlaktekleuren geproduceerd. In het Bette-productieproces worden gedetailleerde, sterk geïndustrialiseerde en hoogtechnologische processen gekoppeld met echte ambacht: er wordt altijd gekwalificeerde handarbeid ingezet als het ten voordele is van de klant. De natuurlijke materialen glas, water en slaal worden verwerkt tot producten die in een grote diversiteit aan vormen, afmetingen en kleuren worden aangeboden en Met het BETTEGLAZUUR® veredeld worden tot duurzaam staal/emaille.

Het oppervlak BETTEGLAZUUR® biedt bijzondere hygiënische voordelen. Met een hardheid, harder dan marmer, laat het gesloten geglazuurde oppervlak geen vuil en kiemen toe, waardoor reinigen kinderspel is. De aanvullende kleurechtheid, kras vastheid en de snelle warmte opname geven het materiaal van Bette producten hebben superieure eigenschappen voor het gebruik in de badkamer. De onderneming heeft in de afgelopen jaren uit de samengestelde staal/emaille vele innovatieve producten ontwikkeld, waaronder douchevloeren die vloergelijk worden ingebouwd, vrijstaande baden en ten slotte een uitbreiding van het assortiment met een wastafelcollectie. 

Voordelen

De voordelen van Bette baden, douchevloeren en wastafels vinden hun oorsprong in het bijzondere materiaal waarvan het gemaakt is. Uit de natuurlijke grondstoffen glas, water en staal worden hier producten van gevormd die een briljant, maar ook huid-en reinigingsvriendelijke oppervlak hebben, maar daarnaast ook nog eens uiterst stevig en stabiel zijn. Het van natuurlijke grondstoffen gemaakte staal/emaille overtuigd door haar optiek, kwaliteit en duurzaamheid. Het is zo goed dat Bette er 30 jaar ambachtelijke garantie op geeft, mits geleverd en geïnstalleerd door de erkende installateur.

Breng een bezoek aan de showroom van Bette

Het Duitse hoofdkantoor van Bette ligt op drie uur rijden vanaf Utrecht. In onze stijlvolle showroom van meer dan 1000 m² vindt u een enorm aanbod aan badkameropstellingen die met onze producten van titaan staal/emaille mogelijk zijn. U mag de verschillende badkuipen zelfs uitproberen. Daarnaast ontvangt u advies over installatie en geven wij u technische details.

Bent u op zoek naar informatie, advies of wilt u alleen inspiratie opdoen, laat u dan verwelkomen in onze showroom. De medewerkers in onze showroom spreken Duits en Engels.

Openingstijden en adres showroom

Bette GmbH & Co. KG,  Heinrich-Bette-Straße 1, 33129 Delbrück Duitsland


Maandag t/m donderdag: van 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur
Vrijdag: van 8.00 tot 12.00 uur

Wilt u er zeker van zijn dat u geholpen wordt, belt u dan met ons kantoor in Rotterdam tel. nr. 010-4423344 of stuur ons een mail op info@bette.nl. Onze nederlandse collega's informeren graag in Delbrück voor u of er een collega is die u te woord kan staan. Uiteraard willen we dan een datum en richttijd weten dat u komt zodat wij u aan kunnen melden.

Designers

BETTE werkt samen met gerenommeerde designers en designteams. Wij zijn namelijk van mening dat het ontwikkelen van producten op meer gebaseerd is dan alleen het voldoen aan de gevraagde uitvoering. Dankzij een goed ontwerp wordt tevens de functionaliteit van een product ondersteund. In het ideale geval gebeurt dit op alle niveaus: van een inspirerend ontwerp en veilige montage tot comfort in het gebruik.

Kurz Kurz Design
Jasper Morrison
molldesign
sieger design
Schmiddem Design
Tesseraux + Partner