Voorkom uitglijden met antislip

Laat uw (badkamer)vloer professioneel antislip maken met de behandelingen van Slidex.

Voorkom uitglijden op natte vloeren

Slidex Antislip behandeling is een onzichtbare behandeling en bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, die een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak.

Vandaar dat Slidex antislip behandelingen alléén werkzaam zijn op steenachtige ondergronden.

Geen Coating

De behandeling is géén coating, maar een microscopisch kleine inwerking in het oppervlak van de vloer, die ervoor zorgt dat nattigheid onder de voeten weg kan en voorkomt dat een waterfilm (aquaplaning) gladheid veroorzaakt.

Een Slidex antislip behandeling zorgt ervoor dat natte vloeren niet glad zijn, maar juist stroef. Met een slidex antislip behandeling voorkomt U dat mensen uitglijden op natte/gladde vloeren.

Onzichtbare antislipvloer

De onzichtbare antislip behandeling van Slidex kenmerkt zich doordat deze uitgevoerd kan worden op de huidige ondergrond zonder het uiterlijk van je vloer aan te tasten. Iets wat altijd wel gebeurt bij andere antislip-oplossingen zoals bijvoorbeeld een coating. Doordat de behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak is de behandeling alleen maar uit te voeren op steenachtige ondergronden. Zo zul je op het oog nauwelijks iets zien aan je nieuwe antislipvloer.

Advies over antislip

Het vinden van de juiste oplossingen om je gladde vloer weer stroef te maken is niet makkelijk. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan de medewerkers van Slidex graag voor je klaar met advies.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.slidex.nl

Profielfoto van Sanifix B.V.
Sanifix B.V.
Parmentierstraat 9, 4143 HA  Leerdam