Foto: press_2013//sphinx-sani-shield-pre-clean.jpg

Badkamer schoonhouden zonder moeite

Vrijwel iedereen kan genieten van een blinkend schone badkamer, maar meestal niet van het vele werk dat daaraan voorafgaat. Kalkaanslag, vet en vuil laten zich immers vaak maar moeilijk verwijderen.

Vrijwel iedereen kan genieten van een blinkend schone badkamer, maar meestal niet van het vele werk dat daaraan voorafgaat. Kalkaanslag, vet en vuil laten zich immers vaak maar moeilijk verwijderen.

Met behulp van Sanishield van Sphinx blijft het blinkende effect van een goede poetsbeurt niet alleen langer zichtbaar, het kost ook veel minder moeite om de badkamer schoon te maken. Zo blijft er meer tijd over om er heerlijk van te genieten.

 

Voor de dagelijkse verzorging van ons lichaam willen we niet alleen een badkamer die hygiënisch schoon is, maar ook een ruimte die er fris en blinkend uitziet. Douchen, baden en tandenpoetsen is dan immers veel prettiger. Bovendien willen we in een badkamer liever relaxen dan er schoonmaken. Dankzij drie slimme onderhoudsproducten voor de badkamer maakt Sphinx dit mogelijk. In Engeland is dit product bekroond met de House Beautiful Best Cleaning Award.

Eenmalige extra inspanning

Een eenmalige extra inspanning met Sanishield Pre-Clean geeft de badkamer een grondige schoonmaakbeurt. De professionele reinigingspasta verwijdert hardnekkig vuil, zoals vlekken, kalk, mineraalafzettingen en roest. Alle harde oppervlakken kunnen ermee worden behandeld: niet alleen het sanitair, maar ook de douchewand, de kranen, de tegels en de ramen. Met een doek of spons is Sanishield Pre-Clean eenvoudig in het gebruik.
Daarna is het de beurt aan Sanishield Protector. Dit middel zorgt voor een transparante beschermlaag die zowel glas, keramiek en marmer als kunststof, chroom, roestvrij staal en andere harde oppervlakken vuil- en waterafstotend maakt. De materialen worden zo glad dat vuil, roest, vlekken en kalk geen kans meer krijgen om zich te hechten. Het vuil blijft er natuurlijk niet door weg, maar is voortaan wel heel makkelijk te verwijderen.

Ideale reiniger

Na de eenmalige voorbehandeling blijft voortaan alleen nog maar de normale schoonmaak over. Sanishield Ultra Care is daarvoor de ideale reiniger. Deze is te gebruiken op alle harde oppervlakken in de badkamer en haalt het dagelijks vuil eenvoudig weg. Op alles wat is schoongemaakt, blijft bovendien een onzichtbaar, beschermend laagje achter dat de vuilafstotende werking van Sanishield Protector versterkt.
Met de drie Sanishield-artikelen van Sphinx vraagt het schoonhouden van de badkamer veel minder tijd, maar wel met als resultaat dat sanitair er heel lang als nieuw blijft uitzien. Dat biedt dan ook alle kans om extra te genieten van een ontspannen verblijf in de badkamer.
Alle Sanishield-producten zijn verkrijgbaar bij badkamerspeciaalzaken. De consumentenadviesprijzen bedragen 13,00 euro voor een flacon met 350 ml Sanishield Pre-Clean, 19,00 euro voor 300 ml Sanishield Protector en 17,00 euro voor 650 ml Sanishield Ultra Care.

Meer informatie: www.sphinx.nl.

Publicatiedatum: 13 maart 2010

Win@wonen.nl!

De redactie van Wonen.nl mag 10 kits a 25 euro weggeven! Wat moet u hiervoor doen? Stuur een e-mail naar win@wonen.nl en vertel ons waarom juist u zo'n kit met Sanishield artikelen zou moeten winnen.
Mail ons ook uw naam, adres en telefoonnummer.
U kunt reageren t/m 9 juli 2010.
Succes!

Reacties