Foto: press_2013/artweger-wandpaneel-badkamer.jpg

Artweger wandpaneel ARTWALL

Artweger wandpaneel ARTWALL: in een handomdraai een nieuwe badkamer.

Zou het niet mooi zijn om een gedateerde badkamer een opfrisbeurt te geven? Met de nieuwe wandpanelen van Artweger is dat in no time gerealiseerd.

Heeft u helemaal genoeg van uw vieze of oude tegels? Zouden zelfs een paar kleuraccenten de badkamer al een hele nieuwe uitstraling geven? Heeft u echter geen zin om de tegels te vervangen? Gelukkig hoeft dat ook niet meer. Het is makkelijker, om de oude tegels te voorzien van prachtige wandpanelen. Er is een systeem waarmee de badkamer binnen enkele uren opgefrist kan worden. ARTWALL panelen worden eenvoudigweg op de bestaande ondergrond gelijmd, schoon en snel - op een vlakke ondergrond van beton, gips, hout, metaal of betegelde wanden. Als achterwand bij een bad, douche, wastafel of voor een inbouwreservoir: ARTWALL is de perfect oplossing als er slechts een deel van de badkamer vernieuwd moeten worden - bijvoorbeeld als het oude bad wordt vervangen door een douchebad.

Burgmans Sanitair: Artweger wandpaneel ARTWALL

In het dagelijks gebruik scoort ARTWALL ook door de hygiënische voordelen. Vergeleken met betegelde wanden met voegen zijn de wandpanelen met hun grote oppervlakken veel eenvoudiger te reinigen. Ze zijn daarnaast ook bijzonder krasvast, vlekbestendig, bestand tegen verkleuren en uiteraard waterdicht.

ARTWALL is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bordeaux, zand of groen. Maar ook in klassieke kleuren zoals zwart, wit, bruin en grijs - in rustige universele afwerking of speels bloemendecor. Passend bij de wandpanelen biedt Artweger panelen aan voor de Twinline in dezelfde kleuren en afwerkingen.

Artweger ARTWALL is verkrijgbaar via Burgmans Sanitair.

Meer informatie: www.burgmanssanitair.nl

Publicatiedatum: 7 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties