Badkamer panelen

SmartPanel Tiles maakt het renoveren of bouwen van badkamers moeiteloos en is goedgekeurd voor gebruik in vochtige ruimtes! Check de nieuwste series 2018!

SmartPanel Badkamer panelen

SmartPanel Badkamerpanelen maakt het renoveren of bouwen van badkamers moeiteloos. Deze panelen zijn goedgekeurd voor gebruik in vochtige ruimtes (SINTEF certificaat). Dat betekent geen pleister- of voegwerk, en het beste van alles - je kunt het makkelijk en snel zelf doen. De unieke eigenschappen van SmartPanel Badkamerpanelen maakt een badkamer extra duurzaam.
De basis van de panelen bestaat uit HDF. HDF is de term voor High Density hardboard, en SmartPanel Tegels bestaat uit een speciaal ontwikkelde HDF kern met lage vochtopname (<6% zwelling na 24 uur). Deze platen bestaan uit houtvezels die warm door de toevoeging van lijm wordt gedrukt. Het product bevat 81- 87% hout van sparren en dennen, 9-13% ureum-formaldehyde lijm, 5-8% water, 0,5-1,0% paraffine, 0,1-0,5% harder, ammoniumsulfaat. Het materiaal is makkelijk te bewerken en draagt bij aan een milieuvriendelijke klimaat. Het oppervlak van de paneel bestaat uit een hogedruk laminaat (HPL) met een dubbele bovenlaag van grondkleur en topkleur. Dit geeft een zeer glad en glanzend aanzicht en geeft je badkamer de uitstraling van echte tegels zonder tijd (en geld) die het anders kost. Laat u inspireren op dijkmansinterieur.nl of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!