Badkamer glas

Badkamerglas is specialist in glazen achterwanden in de badkamer. De glazen achterwanden zijn verkrijgbaar in alle kleuren, met afbeelding en/of LED.

Specificaties Badkamerglas

Een glazen badkamerachter geeft net even dat unieke detail wat uw badkamerexclusief maakt. Het geharde kristalglas geeft een ruimtelijk effect en is bestand tegen hoge temperaturen en vocht. Badkamerglas is gemakkelijk te reinigen en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.

Overige belangrijke kenmerken van Badkamerglas:

Extreme lengtes tot 3.90 meter uit 1 stuk te maken.
Thermisch gehard kristalglas voor betere kleurechtheid.
Alle NCS en RAL kleuren leverbaar (ook metallic en satijn).
Glasranden worden mee gespoten voor betere afwerking en aansluiting.
Afbeeldingen, exclusieve motieven en LEDverlichting voor een unieke achterwand.
Zeer uitgebreid assortiment kitvoegen met passende kleuren.

Grote of kleine wanden

Zowel grote als kleine badkamermuren kunnen voorzien worden van beglazing. De glaswand kan gewoon over het stucwerk of over de tegels heen geplaatst worden. Zo kan glas als achterwand achter het bad geplaatst worden of als omkleding van het bad gebruikt worden. Ook een glazen wand in de douche behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan een glaswand ook los in de ruimte met de kopse kant tegen een muur geplaatst worden. Er zijn veel mogelijkheden.

Prijs badkamer wand van glas

Uiteraard wilt u eerst weten wat een badkamerwand van glas kost alvorens u besluit deze te bestellen. U kunt, via het offerte formulier, een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Social Media

Wij zijn ook actief op diverse social media. Kijk voor meer informatie en inspiratie op Facebook, Instagram en Pinterest