Wat moet je weten over verwarming in de badkamer?

Zie je er op tegen om in de winter uit je warme douche of warm bad te stappen? Bekijk dan hier hoe je je badkamer warm kunt houden.

Warme handdoeken of een warme badkamer?

Wil je graag warme handdoeken na het douchen? Opteer dan voor een handdoekradiator. De warmte van de radiator zal ervoor zorgen dat je handdoeken snel droog of warm zijn. Ook de badkamer kan hier een beetje door opwarmen want de rest warmte sijpelt de badkamer in.

Heb je liever een lekker warme badkamer? Kies dan voor een badkamerradiator. Hiermee kun je in no-time genieten van een warme ruimte. Ook hier kun je een handdoekhouder op monteren om je handdoeken te drogen. Zo heb je droge en warme handoeken en een warme badkamer. Ideaal toch?

Waar plaats je een radiator?

Bekijk goed waar je je radiator plaats. Dit is belangrijk voor de gelijkmatige verdeling van de warmte. Je plaatst een badkamerradiator ook best op een open plek, dicht bij een raam of buitenmuur. Via deze plaatsen komt de koude vaak binnen. Een handdoekradiator plaats je logischerwijs dicht bij het bad of douche. 

Vormen, formaten & vermogen

Radiatoren zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Ook is er een verschil in vermogen. Hoe weet je nu welk vermogen je nodig hebt?

Lees het hier >