Foto: HSK_Semprio_Wit

Semprio designradiator van HSK Duschkabinenbau

Radiatoren in badkamers vervullen voor hun gebruikers meestal twee functies in één.

Ze moeten niet alleen de badkamer op een aangename temperatuur houden, maar tegelijkertijd ook een mogelijkheid bieden om er handdoeken overheen te hangen en te verwarmen. De badkamer-specialisten van HSK Duschkabinenbau KG hebben daarvoor een slimme oplossing gevonden: de designradiator Semprio is niet alleen tijdloos modern, maar voldoet ook aan alle eisen.

Eenvoudig, minimalistisch en tijdloos modern - dat is de Semprio designradiator van HSK Duschkabinenbau. Het minimalistische en toch markante design van de radiator integreert optisch naadloos in elke badkamer. De supervlakke vorm is elegant en de heldere lijnen in combinatie met het frisse design van de verwarmingsbuizen ondersteunen de symmetrische uitstraling. De trendy designradiator in de standaardkleuren wit of grafietzwart harmonieert met elk interieur. Afhankelijk van de look van de badkamer kan de Semprio een echte blikvanger worden. Voor individuele wensen op het gebied van kleur kan er bovendien een beroep worden gedaan op het grote HSK-kleurenpalet. De Semprio biedt naast behaaglijke warmte ook ruimte voor het overhangen, verwarmen en drogen van handdoeken. 

Perfecte grootte, eenvoudige bediening

Aangezien elke badkamer verschillend is qua afmetingen en ruimte, zijn radiatoren in verschillende uitvoeringen een groot voordeel. De Semprio is leverbaar in de afmetingen 600 x 1.380 mm, 600 x 1.520 mm en 600 x 1.800 mm. Daarmee zit voor elke badkamer het juiste model erbij. De uitsparingen voor de handdoeken bedragen bij de Semprio 70 en 165 mm. De Semprio wordt standaard aangeboden met een aansluiting in het midden en bij de elektrische uitvoering met een extra aansluiting voor een verwarmingselement voor montage links of rechts.

Compacte afsluiter met maximale flexibiliteit

De middenaansluiting-set met diverse aansluitmogelijkheden is geschikt voor flexibele toepassing. Hierbij maakt het niet uit of de verwarmingsbuizen uit de muur of uit de vloer komen. De compacte afsluiter incl. designdeksel is universeel toepasbaar en verkrijgbaar in de kleuren chroom en wit. De niet gebruikte aansluitingen kunnen met een stop worden afgesloten. Door de geïntegreerde inzetstukken met schroefdraad voor de radiatorkraan kan de toevoerzijde zowel links als rechts worden aangesloten. Zoals alle HSK-radiatorkranen kan ook deze kraan vooraf worden ingesteld voor hydraulisch evenwicht. De vernikkelde aansluitset wordt aan het oog onttrokken door een in kleur bijpassend designdeksel.

Reacties