Partner

Wijnbeek Sanitair BV

Wijnbeek sanitair B.V. adviseert zowel groothandels als sanitairbedrijven over de toepassings-mogelijkheden van onze producten. De merken die wij vertegenwoordigen zijn: Pressalit, Schwab, Provex, Sam en Fiora.

Bedrijfsoverzicht nl.pressalit.com

Toiletzitting Pressalit 300 slim

De stijlvolle toiletzitting van Pressalit: de 300 Slim

Pressalit 300 Slim

Het design van de zitting is vlak en minimalistisch. De zitting past op de modellen van de serie 280, 300 (met uitzondering van sommige Comfort modellen) en de Sphinx 345. Ook toepasbaar op Rimfree en verkorte modellen! Met zijn vederlichte lijnen is Pressalit 300 Slim een moderne en uitstekend ontworpen toiletzitting, die bruist van hoge functionaliteit en gestroomlijnde elegantie.

Standaard leverbaar in de kleur wit en inclusief alle montagetoebehoren voor normale montage van onderaf maar ook voor topmontage. Het vlakke design van zitting en deksel is niet alleen een lust voor het oog, maar maakt ook de schoonmaak en het onderhoud van de toiletzitting gemakkelijk.

Met een toiletzitting van Pressalit bent u altijd verzekerd van een slijtvast product dat is ontworpen voor vele jaren dagelijks gebruik. De zitting werd eerst onderworpen aan uitgebreide sterkteproeven en kan gegarandeerd een gewichtsbelasting van minimaal 240 kg aan. In de uitvoering met soft close-functie krijgt u de vederlichte luxe waarmee de zitting stijlvol en met een zachte beweging gesloten kan worden.

Tien jaar garantie op uw toiletzitting is eveneens standaard.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'Toiletzitting Pressalit 300 slim'?

meer van deze professional

Toiletzitting Sway D

De compromisloze toiletzitting Sway D van Pressalit hee...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.