Partner

Peperkamp Tegels & Sanitair Alkmaar

We zijn specialisten op tegel en sanitairterrein. Als tegelzetters gestart is veel kennis van verwerking opgedaan. Hoewel we zelf niet meer verwerken blijven we ons op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen verwerking maar ook zijn we constant opzoek naar nieuwe innoverende producten. De nieuwste tegels, mozaïeken en sanitair vindt u in onze altijd veranderende showroom. Vloertegels modern en klassiek natuursteen, de mooiste badkamers strak of rustiek kan u zien. Naast de bekende sanitair merken Villeroy & Boch, Dornbracht en Bette voeren we ook de design merken Vola, Treemme en Alape. Tegels zijn aanwezig van Cotto d'Este, Lea, COEM en Monocibec en vele anderen. Mozaïek fabrikanten Bisazza en SICIS zijn prominent uitgestald. Bezoek onze showroom voor woon - en badkamer inspiratie. De koffie staat klaar voor een warm ontvangst.

MEER TONEN

Keramische wandcloset van Flaminia. Uit voorraad leverbaar met een softclose zitting in een dunne of dikke uitvoering. Strak vormgegeven.

vrijhangend toilet, verkort toilet, wc randloos

De serie App bestaat uit 3 typen wandcloset, normaal, zonder spoelrand en zonder spoelrand en verkort. De zitting is in een dunne uitvoering of dik uitgevoerd, uiteraard sofclosing en quick-release. U kunt kiezen ui t glanzend wit of mat wit, zwart glans of mat en zelf uit goud. Bespreek de mogelijkheden in de showroom.

Meer lezen over
'wand closet'?

meer van deze professional

Betonlook tegels

Drie koele kleuren: antraciet, grijs en zilvergrijs. Dr...

Mutina TEX

Mutina is een vooruitstrevende design fabriek. Bekende ...

Houtlook tegels

Houtlook vloertegels 20 x 121 cm slijtvast kleurecht ma...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.