Profielfoto van Peperkamp Tegels & Sanitair Alkmaar

Peperkamp Tegels & Sanitair Alkmaar

Koelmalaan 330, 1812 PS ALKMAAR

Over ons

We zijn specialisten op tegel en sanitairterrein. Als tegelzetters gestart is veel kennis van verwerking opgedaan. Hoewel we zelf niet meer verwerken blijven we ons op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen verwerking maar ook zijn we constant opzoek naar nieuwe innoverende producten. De nieuwste tegels, mozaïeken en sanitair vindt u in onze altijd veranderende showroom. Vloertegels modern en klassiek natuursteen, de mooiste badkamers strak of rustiek kan u zien. Naast de bekende sanitair merken Villeroy & Boch, Dornbracht en Bette voeren we ook de design merken Vola, Treemme en Alape. Tegels zijn aanwezig van Cotto d'Este, Lea, COEM en Monocibec en vele anderen. Mozaïek fabrikanten Bisazza en SICIS zijn prominent uitgestald. Bezoek onze showroom voor woon - en badkamer inspiratie. De koffie staat klaar voor een warm ontvangst.

Bedrijfsprofiel/visie


Peperkamp Sanitair & Tegels in Alkmaar is een echt familiebedrijf met een lange historie in de branche. Vader Peperkamp begon in 1963 als zelfstandig tegelzetter om in 1978 in Bergen te starten met de verkoop hiervan. Het bedrijf groeide door om in 1980 te verhuizen naar Alkmaar Overstad, waar ook de verkoop van sanitair bij kwam. Ondertussen hebben de drie zoons Piet, Carol en Jan de inmiddels grote zaak overgenomen en in 2000 verhuist de firma naar de huidige locatie in Alkmaar Overdie op het bedrijventerrein Overdie. De gigantische, maar enorm overzichtelijke showroom van ca. 3.200m2 wordt bezet door een hecht team van in totaal 10 personeelsleden. De showroom heeft uitgebreide opstellingen in natuursteen, vloertegels, wand- en keukentegels. Allemaal van gerenommeerde fabrikanten, waarmee Peperkamp met de meesten soms al 25 jaar samenwerkt. Peperkamp is tevens één van de grootste aanbieders van glasmozaïeksteentjes.
De eerste verdieping van de showroom is ingericht voor de uitgebreide sanitairopstellingen, van uiterst klassiek tot hypermodern.
Peperkamp Sanitair & Tegels is een onafhankelijk bedrijf en is dus niet aan inkoop gebonden van bepaalde merken. Door deze eigen import kan Peperkamp scherp in de markt staan. Zij streven naar de juiste prijs/kwaliteitverhouding, waar kwaliteit de boventoon voert. Peperkamp is door de jarenlange ervaring in staat met u mee te denken en kent altijd net wat meer mogelijkheden dan u zelf had bedacht. Peperkamp werkt met een gedegen basiscollectie, maar ook voor de laatste trends kunt u terecht bij de firma. Voor ieder budget heeft Peperkamp Sanitair en Tegels een oplossing. De installatie van het leggen van de tegels wordt gedaan door erkende installatiebedrijven die zijn aangesloten bij Peperkamp Sanitair & Tegels.
Kijk voor meer informatie op www.peperkamptegels.nl. Maar voor de beste indruk is het bezoeken van de prachtige showroom zeker de moeite waard!

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken