Sanibroyeur Sanismart toilet

Het assortiment SANICOMPACT van SFA werd in 2020 verder uitgebreid met een nieuw toilet: de SANISMART.

16 November 2020

De SANISMART is een oplossing uit één stuk die het mogelijk maakt om waar gewenst een nieuw, modern vormgegeven toilet te installeren zonder dat er veel werk aan te pas komt! De SANISMART is het resultaat van de samenwerking tussen Panasonic en SFA. Het ultralichte toilet (slechts 17,5 kg) is uitgerust met een geïntegreerde Sanibroyeur. Deze vermaler versnijdt fecaliën en toiletpapier in zeer kleine deeltjes, waardoor dit alles via een dunne afvoerleiding van 32mm weggepompt kan worden. De Sanismart kan tot 3 meter water opvoeren, een extra toilet in de kelder behoort dus tot de mogelijkheden.

De SANISMART is gemaakt van SUGOPICA, een synthetisch materiaal ontwikkeld door Panasonic en vele toepassingen kent. Op dit innovatieve, gladde materiaal hechten kalk en vuil zich zeer moeilijk vast. Dit zorgt ervoor dat het toilet gemakkelijk te reinigen is. Samen met het spiraalspoelsysteem en het randloos ontwerp zorgt dit hygiënische materiaal voor een efficiënt resultaat.

Dankzij de gemakkelijk afneembare zijpanelen is installatie en onderhoud van het toilet en vermaler zeer eenvoudig.Meer informatie: www.sanibroyeur.info

Reacties