Foto: press_2013//Geberit-AquaClean-Sela-douchewc.jpg

Win een Geberit AquaClean Sela douchewc!

Nieuwe douchewc Geberit AquaClean Sela oogt als een normaal toilet. Maak nu kans op deze Geberit douchewc!

Nieuwe douchewc Geberit AquaClean Sela oogt als een normaal toilet.

Wonen.nl geeft een Geberit AquaClean Sela weg. Vul deze vragen in en maak kans op deze douchwc! Deze actie loopt tot en met 29 april 2013.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer Nederlanders water om zichzelf op een natuurlijke en verfrissende wijze te reinigen na het toiletgebruik. Met de nieuwe Geberit AquaClean Sela introduceert Geberit, Europees marktleider in sanitaire technologie, een nieuwe douchewc die niet alleen vanwege zijn geraffineerde technologie indrukwekkend is, maar ook vanwege zijn design-georiënteerde ontwerp. De AquaClean Sela is ontworpen door de bekende Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun. Hij heeft de douchewc een compacte elegantie gegeven waardoor deze er als een normaal toilet  uitziet, maar toch ongekende frisheid en luxe biedt. De Geberit AquaClean Sela is beschikbaar vanaf april 2013.

Ontwerper Matteo Thun
Ontwerper Matteo Thun zegt: 'Ik wilde de wc met geïntegreerde douchefunctie zo ontwerpen dat het op een natuurlijke en eenvoudige wijze past in elke badkamer.' De Geberit AquaClean Sela is vlakker dan andere douchewc's en ziet er op het eerste gezicht niet uit als een wc met douchefunctie. Dit komt omdat de gehele geïntegreerde douche technologie, de aansluitingen voor de elektriciteit- en watervoorziening én de wandbevestiging geïntegreerd is in de keramische unit en verborgen zit in de elegante behuizing.

Vriendelijk in gebruik
De Geberit AquaClean Sela geeft je na het toiletgebruik dat unieke frisse gevoel dat je ervaart na het nemen van een douche. De eenvoudig, modern en compact ontworpen douchewc is vriendelijk in het gebruik en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De douchewc is te bedienen met de bijbehorende slanke afstandsbediening of middels het zijpaneel op het toilet. Met één druk op de knop wordt de douchefunctie gestart. Deze is naar wens te reguleren. Ondanks zijn compacte afmeting biedt de Geberit AquaClean Sela een ergonomische zit.

Zacht en milieuvriendelijke reiniging
De complete wc oplossing reinigt met een luchtige waterstraal. Dit zorgt voor een aangenaam gevoel van hygiëne en een vermindert verbruik van energie. Bij een maximale straalsterkte wordt slechts 0,5 liter water gebruikt in de vooraf ingestelde sproeitijd. Bovendien wordt het water pas verwarmd wanneer een gebruiker op de wc plaats neemt. De Geberit AquaClean Sela werkt op een opvallend milieuvriendelijke wijze waardoor men de douchewc met een gerust hart kan gebruiken.

Geïnspireerd door de natuur
De nieuwste Geberit douchewc dankt zijn naam aan de bron van de rivier de Inn, die ontspringt in de Engadin vallei in de Zwitserse bergen, genaamd "Sela". De Geberit AquaClean Sela belichaamt de frisheid en de reinigende kracht van de Zwitserse berg wateren.

Meer informatie over het reinigen met water is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl.

Publicatiedatum: 8 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties