Foto: pressalit-app-voor-passende-toiletzitting

Pressalit app: vind passende toiletzitting

Welke zitting past op mijn toilet? De Pressalit app helpt je bij het vinden van een passende toiletzitting.

Welke zitting past op mijn toilet? De Pressalit app helpt je bij het vinden van een passende toiletzitting.

 

Het vinden van een perfect passende toiletzitting voor een toilet is niet eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende toiletten; van verschillende fabrikanten, in verschillen modellen en vormen. Pressalit ontwikkelde een handige app. Eenvoudig in gebruik, helder en effectief. Via een paar simpele stappen helpt deze app om een perfect passende toiletzitting te vinden.


Pressalit app

De app biedt de mogelijkheid om te zoeken via drie ingangen: op basis van de fabrikant, uitgaande van de vorm van het toilet, of door te zoeken in het complete assortiment van toiletzittingen. Via heldere, eenvoudige stappen wordt de perfect passende zitting geselecteerd. De gebruiker krijgt een compleet overzicht en heeft desgewenst de mogelijkheid om voor iedere toiletzitting dieper op de technische details in te gaan.


Welke zitting past op je toilet?

Het gepresenteerde overzicht biedt informatie over het model en de scharnieren. Er wordt een helder overzicht van de functies van de toiletzitting gepresenteerd, evenals van de montage- en scharniermogelijkheden. De filterknop maakt het mogelijk om de zoekactie te beperken of uit te breiden. Er kan ondermeer gezocht worden op kleuren, functies, montage, etc. Afbeeldingen geven een goed beeld van de afzonderlijke toiletzittingen.

 

Ter completering biedt de app een aantal handige extra’s.

- Eenvoudige toegang tot technische gegevensbladen in pdf-formaat.

- Bewaren van favoriete toiletzittingen onder “favorieten”.

- E-mailen van productoverzichten naar bijvoorbeeld klanten of relaties.

 

De Pressalit app is gratis beschikbaar voor iPad (iOS 6.1 of nieuwer) in de Nederlandse taal. Te downloaden via iTunes of App Store.

 

Meer informatie: www.pressalit.nl

 

Publicatiedatum: 13 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties